Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuwe rijmotor nodig voor jouw machine? Bestel ze online bij Fargo Drives!

Nieuwe rijmotor nodig voor jouw machine? Bestel ze online bij Fargo Drives!

Op www.fargo-drives.com kun je rijmotoren bestellen die uitwisselbaar zijn met jouw huidige rijmotoren. Je vindt gemakkelijk de rijmotor die op jouw machine past via de slimme zoekmachine. Vervolgens kun je hem direct online bestellen. Je profiteert van scherpe prijzen, een snelle levering en rijmotoren van topkwaliteit. Bestel je een voorradige rijmotor voor 15:00 uur op een werkdag? Dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden!

Fargo Drives levert rijmotoren van het eigen merk Fargo Drives, maar ook van andere topmerken, waaronder Doosan en Bonfiglioli. Hiermee wordt een groot aanbod op de website gecreëerd, waardoor je nooit lang op een rijmotor hoeft te wachten.

Ook onderdelen voor rijmotoren

Naast rijmotoren levert Fargo Drives ook onderdelen voor rijmotoren. Het komt namelijk wel eens voor dat enkel één onderdeel van je rijmotor versleten is, terwijl de andere onderdelen nog wel goed werken. In dit geval kan het voordeliger zijn om enkel dit onderdeel te vervangen. Je kunt daarom ook lifetime seals, motor shafts en sun gears voor rijmotoren bestellen op de Fargo Drives webshop.

Twijfel je of het beter is om een geheel nieuwe rijmotor te bestellen, of enkel een onderdeel te vervangen? Neem dan gerust contact op met Fargo Drives:

+31 (0)88 – 20 25 110
sales@fargo-drives.com

Korting op je tweede rijmotor

Bij Fargo Drives wordt er altijd aangeraden om twee rijmotoren tegelijk te bestellen voor jouw machine. Wanneer één rijmotor aan vervanging toe is, is de kans namelijk groot dat de andere rijmotor ook bijna vervangen moet worden. Daarom profiteer je standaard van 10% korting bij de aanschaf van twee rijmotoren op de webshop van Fargo Drives.

Kennis delen

Met 60 jaar ervaring in de branche, beschikt Fargo Drives over enorm veel kennis. Deze kennis wordt gedeeld op www.fargo-drives.com. Zo kun je video’s bekijken over hoe je je rijmotor demonteert of een blog lezen over het herkennen van slijtage.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe video’s of blogartikelen? Volg Fargo Drives dan op Facebook of LinkedIn!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details