Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Ook verhuurafdeling MMB machines ‘keeps it pumping’
Verantwoordelijke verhuur: Tim Verspeet.

Ook verhuurafdeling MMB machines ‘keeps it pumping’

“Het is uniek in België hoeveel bouwwerfmachines en vacuüm gereedschappen wij verhuren.” Aan het woord is Tim Verspeet van de verhuurafdeling van MMB machines. Tim ziet dat vooral de chape-, mortel- en betonpompen ingehuurd worden, niet alleen bij de grote, maar vooral ook bij de kleinere bedrijven.

In zijn vijftien jarige bestaan is MMB machines uitgegroeid tot de betrouwbare leverancier en verhuurder van Putzmeister mortel en betonpompen, Dynajet hogedrukreinigers en Probst vacuüm gereedschappen en mechanische klemmen. Met die drie toonaangevende merken is het bedrijf uit Erembodegem een belangrijke partner geworden voor bouw, industrie – en renovatieondernemingen. MMB Machines is uw partner die ze graag oplossingen aanbiedt bij het besparen van tijd, geld en arbeid tijdens uw projecten, door het verhuren van kwalitatieve pompen en bouwwerfmachines. Dat gebeurt met een doorgedreven service en dito ondersteuning. Vandaar: ‘MMB keeps it pumping’.

Uitkomst voor kleine KMO’s

Als exclusief dealer van de mortel- en beton pompen van Putzmeister biedt MMB machines vooral een oplossing voor bedrijven die zelf geen divers machinepark tot hun beschikking hebben. Wie af en toe een strakke cementdekvloer moet gieten, een terras moet aanleggen, de binnen- en buitenmuren van een woning moet bepleisteren, de fundatie van een windmolentje moet ondergieten of toe is aan leemspuiten, vindt de oplossing door bij MMB Machines de juiste machine met het nodige toebehoren te huren. 

MMB machines heeft een uitgebreid machineaanbod, van de BSA 1005 D5 betonpomp, krachtig maar bescheiden in afmetingen, tot de BSA 1409 D5, het trouwe ros met enorme prestaties. Bij de chapepompen scoort de Putzmeister Mixokret M740 zeer goed. Bij de pleister- en mortelpompen, is er keuze uit de Strobot 407 FUD, de P12 Sprayboy, de S5 EV/TM en de SP11 TMR complete wormpomp. En last but not least onze mobiele betonpompen op aanhangwagen de  P720 en P730.

Advies, scholing en ondersteuning

Voor wie niet precies weet welke pomp de beste oplossing is voor zijn opdracht, staat er bij MMB machines een gepassioneerd verhuurteam klaar. Deze experten voorzien ook een eerste toelichting bij de opstart van de machine op de werf van de klant. Het huren van een specifieke machine heeft meerdere voordelen. Zo is een huurtest een verstandige keuze alvorens een nieuwe bouwwerfmachine aan te kopen. 

Eveneens hanteren we een gunstig tarief indien een machine in herstelling is of op onderhoud komt bij MMB machines. Dit voordeeltarief is ook van toepassing voor een overbruggingsmachine bij aankoop van een nieuwe unit die even op zich laat wachten.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details