Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
PETRONAS Arbor: het nieuwste in vloeistoftechnologie voor de landbouw- en bouwsector

PETRONAS Arbor: het nieuwste in vloeistoftechnologie voor de landbouw- en bouwsector

PETRONAS Lubricants International (PLI) introduceert PETRONAS Arbor, een nieuwe serie smeermiddelen speciaal ontworpen om hoge en langdurige performance te leveren voor landbouw- en bouwmachines. Hiermee profiteren ondernemers van meer efficiëntie en betrouwbaarheid voor hun apparatuur.

Omdat ze 24 uur per dag en onder onvoorspelbare weersomstandigheden in bedrijf zijn, worden voertuigen en apparaten blootgesteld aan stof en vuil wat zorgt voor bezinksel, oxidatie en slijtage. Dit kan leiden tot storingen en resulteren in ongeplande downtime en total cost of ownership (TCO), met een grote impact op het bedrijf als gevolg.

De PETRONAS Arbor-serie bestaat uit producten die variëren van motor-, transmissie- en hydraulische oliën, tot antivriesvloeistoffen. Samen ondersteunen ze alle componenten van apparatuur in de landbouw- en bouwsector. PETRONAS Arbor biedt slijtagebescherming, beperkt de hoeveelheid bezinksel, zorgt voor een continue olieviscositeit en een beter energieverbruik.

Mario Parenti, PLI Head of Regional Business for Europe and the Middle East: “Met meer dan honderd jaar aan ervaring voorziet PLI in de beste technologie en expertise voor de ontwikkeling van geavanceerde smeermiddelen die hebben bijgedragen aan de groei van landbouw- en bouwbedrijven wereldwijd. We begrijpen onze klanten en met onze PETRONAS Fluid Technology Solutions-aanpak bieden we niet alleen op maat gemaakte vloeistoffen, maar ook deskundige dienstverlening om aan hun behoeften te voldoen. Het is voor ons een prioriteit om onze klanten te helpen de efficiëntie, performance en betrouwbaarheid van hun apparatuur in stand te houden, voor een langere levensduur en meer duurzaamheid.”

PETRONAS Arbor-producten zijn verkrijgbaar in verschillende viscositeitsgraden en formuleringen voor verschillende soorten apparatuur – van dertig jaar oude tractoren tot state-of-the-art machines. De producten zijn verkrijgbaar via PETRONAS-partnerdistributeurs of dealerships.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details