Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Profiteer nu tijdelijk van een gratis verzending op VemaTec uitrustingsstukken in de webshop!

Profiteer nu tijdelijk van een gratis verzending op VemaTec uitrustingsstukken in de webshop!

Op zoek naar bakken, schuifborden, slijtmateriaal of andere uitrustingsstukken voor uw graafmachine? Bestel ze direct online op www.vematec.com. U profiteert nu t/m december van een gratis verzending op alle producten als u via de webshop bestelt!

Op de VemaTec webshop vindt u een breed aanbod aan diverse aanbouwdelen voor uw graafmachine, zowel van het eigen merk VemaTec als van Auger Torque, Esco en Cazo. Zo zorgt VemaTec ervoor dat er voor alle werkzaamheden een passend uitrustingsstuk beschikbaar is, allemaal van uitstekende kwaliteit.

Bovendien kunt u informatie vinden over sloop-sorteergrijpers, sloophamers of boormotoren op de webshop. Voor al deze uitrustingsstukken vraagt u eenvoudig een prijs aan. De VemaTec specialisten nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u verder te helpen.

Ook voor informatie over uw uitrustingsstukken kunt u op www.vematec.com terecht. Hier vindt u namelijk blogberichten en video’s over specifieke onderwerpen. Heeft u een vraag die niet op de website te vinden is? Dan kunt u ook altijd contact opnemen door te bellen (+32 (0)54 338 111) of te mailen ([email protected]).

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details