Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Renault Trucks stelt opnieuw haar gamma van robuuste en comfortabele bouwvoertuigen voor tijdens de 38ste editie van Matexpo

Renault Trucks stelt opnieuw haar gamma van robuuste en comfortabele bouwvoertuigen voor tijdens de 38ste editie van Matexpo

Op stand 441 in hal 4 vind je de Renault Trucks voertuigen voor de zware constructie geschikt voor veeleisende werkzaamheden. Er staan 3 trucks: een Renault Trucks C 480 4×2 Optitrack trekker. Optitrack is een inschakelbare hydraulische aandrijving op de voorwielen die het verbruik en de veelzijdigheid van het voertuig optimaliseert.

Verder wordt er nog een Renault Trucks C 440 6×2 met een containerhaak systeem opgebouwd door AJK en een Renault Trucks C 480 6×4 trekker voor het zware werk met een maximumsleepgewicht van 120T getoond.

renault-trucks-verbraeken-infra-kopieren

De Renault Trucks C heeft een uitstekend nuttig laadvermogen dankzij het geoptimaliseerde leeggewicht o.a. door aluminium tanks en velgen en is uiterst comfortabel voor de chauffeur dankzij de toegankelijke cabine, uitstekende zetels en het overzichtelijke instrumentenbord. Verder heeft de Renault Trucks C een uitstekende tractie, verhoogde bodemvrijheid en de standaard off-road modus op de geautomatiseerde versnellingsbak.

Daarnaast wordt de nieuwe Renault Trucks Master Chassis Cabine “Red Edition” in primeur voorgesteld. Deze is standaard uitgerust met tal van exclusieve opties om het comfort, de efficiëntie en de veiligheid voor de chauffeur te verbeteren tijdens zijn werkdag. De Renault Trucks Master is beschikbaar in verschillende configuraties met MTM van 2.8 tot 4.5 ton.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details