Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Renault Trucks toont de Renault Master Z.E.

Renault Trucks toont de Renault Master Z.E.

Het 100% elektrische bedrijfsvoertuig op het auto/moto/van Salon 2019 in hal 3 stand 3.06

De Renault Master Z.E. is nu te koop bij Renault Trucks. Door toegang te bieden tot de stad – zelfs steden met strenge emissienormen – is deze 100% elektrische bestelwagen de perfecte oplossing voor professionals die actief zijn in een stedelijke omgeving.

Elektromobiliteit is de hoeksteen van de strategie van Renault Trucks voor duurzaam stedelijk transport. In het verlengde van deze strategie lanceert de Franse fabrikant nu het eerste voertuig in een nieuw, 100% elektrisch gamma: de Renault Master Z.E.

De Renault Master Z.E. is ideaal geschikt voor last-mile leveringen. Deze 100% elektrische bedrijfswagen is verkrijgbaar in zes varianten – vier bestelwagens en twee platformcabines – om te voldoen aan de uiteenlopende vereisten van professionals die actief zijn in een stedelijke omgeving. Hij biedt toegang tot steden, zelfs die met strenge emissienormen.

De Renault Master Z.E. biedt trots een reëel rijbereik van 120 km en kan in amper zes uur volledig worden geladen. Zijn laadvolume is hetzelfde als dat van een traditionele Renault Master met dieselmotor doordat de batterijen onder de voorzetels zijn gemonteerd.

Om zowel de bestuurder als de lading te beschermen en de veiligheid van de stadsbewoners te garanderen, is de Master Z.E. standaard uitgerust met een achteruitrijcamera, een achteruitrijcamera en een breedbeeldspiegel. De truck beschikt ook over het Z.E. Voice-systeem om voetgangers te waarschuwen dat het voertuig nadert wanneer het rijdt met een snelheid van 1 tot 30 km/u.

De Renault Master Z.E. maakt deel uit van het 100% elektrische gamma van Renault Trucks. Dit nieuwe aanbod bestaat uit de Renault Trucks D Wide Z.E., de Renault Trucks D Z.E. en de Renault Master Z.E. Hij biedt een capaciteit tussen 3,1 en 26 ton en is hierdoor perfect geschikt voor een hele waaier van stedelijke toepassingen.

Renault Master Z.E. Technische specificaties

  • Totaal brutogewicht: 3,1 t- 57 kW elektrische motor
  • Maximaal koppel: 225 Nm
  • Maximale snelheid: 100 km/u

Naast de Master Z.E. zijn volgende voertuigen te ontdekken op de stand:

  • Master bestelwagen Matthys frigo Carrier
  • Master platform Econor Smartbox met laadklep
  • Master chassis-cabine JDK Profit-Box met laadklep
  • Master chassis-crew Allaeys plateau alu
  • Master chassis-cabine LooMat kipper met koffer

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details