Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Rijwerk revisie uitvoeren? Bestel uw rijwerk onderdelen bij Verhoeven Rijwerk!

Rijwerk revisie uitvoeren? Bestel uw rijwerk onderdelen bij Verhoeven Rijwerk!

Is het rijwerk van uw machine toe aan een revisie? Afhankelijk van de gebruiksintensiteit van de machine is het verstandig om het rupsrijwerk iedere paar jaar te reviseren. Tijdens de zomervakantie staat uw machine waarschijnlijk vaker stil dan normaal en daarom is dit het perfecte moment om een rijwerkrevisie aan uw rijwerk uit te voeren.

Revisie zelf uitvoeren of uit handen geven?

U kunt ervoor kiezen om de revisie van uw rijwerk zelf uit te voeren. Nieuwe rijwerk onderdelen bestelt u dan eenvoudig online via verhoevenrijwerk.be. Hier vindt u een breed assortiment aan rubbertracks, voorwielen, sprockets, boven- en onderrollen en meer. U vindt op de webshop ook direct welke rijwerk onderdelen op uw machine passen, zodat u nooit de verkeerde bestelt.

Bent u op zoek naar rijwerk onderdelen voor een stalen rijwerk? Geen probleem, hiervoor kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen.

Wilt u de revisie aan het rijwerk liever uit handen geven? Geen probleem! In de werkplaats van Verhoeven Rijwerk in Ninove kunnen de rijwerk specialisten de rijwerkrevisies voor u uitvoeren. Neem gerust contact met ons op om een revisie te plannen: +32 (0)54 338 111.

Twijfelt u of een revisie nodig is?

Wanneer u niet zeker weet of uw rijwerk aan revisie toe is en wilt u het laten checken op schade en slijtage? Bij Verhoeven Rijwerk kunt u ook een vrijblijvende rijwerk check aanvragen. Eén van de specialisten komt dan kosteloos bij u langs om het rijwerk in te meten en te inspecteren. U kunt eenvoudig een rijwerk check inplannen op de website: verhoevenrijwerk.be/rijwerkcheck.

Wilt u meer informatie over de rijwerk onderdelen of de revisies van Verhoeven Rijwerk? Lees meer op de website: verhoevenrijwerk.be.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details