Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Machines & Materieel

Ruim online aanbod uitrustingsstukken voor uw graafmachine

VemaTEC-317-1
Met een groot aanbod aan diverse merken kan VemaTec altijd het product leveren waar u naar op zoek bent.

Tekst | Verhoeven

Beeld | Verhoeven

11 januari 2023 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Graafbakken, sloophamers, rippers, sloop-sorteergrijpers … op de VemaTec webshop kunt u diverse uitrustingsstukken voor uw graafmachine direct bestellen. Daarnaast kunt u ook voor diverse uitrustingsstukken eenvoudig een offerte aanvragen, zoals voor snelwissels, boormotoren en vijzels. U profiteert altijd van een snelle levering, scherpe prijzen en uitstekende kwaliteit.

VemaTec is onderdeel van Verhoeven International. Verhoeven International is al 65 jaar gespecialiseerd in grondverzetmachines, rijwerk en uitrustingsstukken. Hierdoor heeft VemaTec enorm veel kennis en ervaring op het gebied van uitrustingsstukken. Deze kennis wordt ook gedeeld op de website door middel van diverse blogs en video’s. Zo kunt u lezen hoe u voorkomt dat uw beitel breekt of u kunt in een video zien hoe u uw graafbak op de juiste manier koppelt aan uw machine.

Beste kwaliteit dankzij topmerken

Het assortiment op de VemaTec webshop bestaat uit uitrustingsstukken van het eigen merk VemaTec, maar ook van andere topmerken. Zo vindt u op de shop boormotoren van Auger Torque, grijpers van Cazo en slijtdelen van Esco. Met dit grote aanbod aan diverse merken kan VemaTec altijd het product leveren waar u naar op zoek bent.

Juiste product voor uw graafmachine

Op de VemaTec webshop zit een filter waarbij u uw merk en type machine in kunt voeren. Na het invullen van de filter krijgt u alleen de uitrustingsstukken te zien die voor uw graafmachine geschikt zijn. Dit maakt het zoeken naar het juiste uitrustingsstuk eenvoudig én de kans op een verkeerde bestelling kleiner. 

VemaTec beschikt namelijk over een database met de technische gegevens van een heleboel verschillende machines. Hierdoor weet u zeker dat het uitrustingsstuk wat u bestelt op uw machine past.     

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details