Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
SERVICE schrijf je met kapitalen in Herentals

SERVICE schrijf je met kapitalen in Herentals

Wij herstellen alle merken machines, ook als ze niet bij ons zijn gekocht

Steven Van Roy is zo’n zaakvoerder die met plezier in werkkleding door zijn eigen werkplaats loopt, op weg naar de wagen om onderdelen en wisselstukken naar een klant te brengen. Want service primeert bij het allround-bedrijf uit Herentals, dat al ruim tien jaar lang een betrouwbare partner voor heel veel klanten mag zijn bij verhuur, aankoop, herstellingen, onderhoud en transport van alle merken machines.

Ruim tien jaar geleden ging Steven Van Roy in zijn eentje met de vrachtwagen op pad om herstellingen uit te voeren bij grondwerkers. Geen opgave was te complex en tijd telde niet, want het devies dat ook vandaag de dag nog populair is, ligt hem dicht aan het hart: “De klant moet geholpen worden, want stilstand kost handenvol geld.” Tien jaar later is uit die mentaliteit een professionele firma gegroeid, die een breed scala aan klanten bedient.

Onderdelen op voorraad houden is essentieel: “De klant moet geholpen worden, want stilstand kost handen vol geld.”

 

Het zijn allang niet meer enkel bedrijven die actief zijn in grondwerken, afbraakwerken en recyclage. Ook in geheel andere bedrijfssectoren stellen ze de optimale service, kennis en kunde van de firma Van Roy Steven BVBA op prijs: “Alle bedrijven met installaties die gebruik maken van hydraulische slangen vinden de weg naar ons. Ook daar gaan we dus ter plaatse herstellingen uitvoeren. We werken bovendien zowel voor kleine zelfstandigen als grote internationale bedrijven.”

Groter gegroeid

Wat tien jaar geleden nog wel kon, zelf hele dagen enkel met techniek bezig zijn, is niet langer de enige bezigheid voor zaakvoerder Steven Van Roy. Een bedrijf met inmiddels 23 personeelsleden leiden betekent ook heel wat vergaderuren en andere verplichtingen. Tja, dat is wat groei met je doet.

Die groei heeft gelukkig ook veel voordelen. Rondom Steven Van Roy is de afgelopen jaren een schil gevormd van bekwame medewerkers, die zowel op kantoor en in de eigen werkplaats, als ook op locatie klaarstaan om de klant te helpen. De verkoop- en verhuurafdelingen zorgen ervoor dat de juiste machine voor de juiste klus beschikbaar is. Mocht er een keer een defect zijn, dan zorgt het gespecialiseerd team van geschoolde
mecaniciens er zo snel mogelijk voor dat de klant kan doorwerken. Dat vergt niet alleen de benodigde skills, maar vooral de juiste mentaliteit en organisatiestructuur en dat is precies de reden waarom klanten graag gebruik maken van de vele diensten van Van Roy Steven BVBA.

De verkoop- en verhuurafdelingen zorgen ervoor dat de juiste machine voor de juiste klus beschikbaar is.

 

Alle merken

“Wat ons bedrijf echt bijzonder maakt: wij helpen alle klanten ongeacht het merk van de machines waarmee ze draaien. En die machines hoeven niet bij ons te zijn gekocht. We kunnen ze in onze werkplaats helpen, maar ook op de plek waar de machine met panne staat”, zo vertellen de collega’s. “Omdat we een platte organisatiestructuur hebben kunnen we heel snel schakelen. Eerst een afspraak maken en dan dagen later pas geholpen worden is er bij ons niet bij. We hebben vijf collega’s in de buitendienst, die direct met hun mobiele werkplaats ter plaatse kunnen komen als er een oproep is. Aan de continue groei van ons klantenbestand lezen we af, dat deze werkwijze zeer op prijs wordt gesteld. Trouwens, we horen het klanten ook gewoon zeggen, dat ze erg blij zijn dat ze door ons zo snel worden geholpen en daardoor kunnen doorwerken. Ook het reviseren van schrootscharen, betonvergruizers … van alle merken behoort tot onze specialiteiten.”     


“Wij onderhouden en herstellen grondverzetmachines en maken alle soorten hydraulische slangen op maat. Onze mecaniciens rijden met hun servicewagens naar de klant om de machines ter plaatse te herstellen. Zo besparen we heel wat tijd en kosten voor onze klanten. We hebben een zeer grote voorraad aan wisselstukken in onze servicewagens en indien nodig brengen we onderdelen naar de techniekers ter plaatse. Op die manier blijft de stilstand voor de klant beperkt. Als het nodig is, zorgen we voor een vervangmachine.”

De zoon van Steven vertelt over de bedrijfsactiviteiten van zijn vader.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details