Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Sky-high experience, groundbreaking trust
Eén van CEBEKO’s grootste troeven is het breed en divers aanbod performante machines.

Sky-high experience, groundbreaking trust

Compacter wonen en bouwen zijn niet langer een uitzondering en experts geloven dat deze trend zich komende jaren alleen maar zal voortzetten. Om deze uitdaging aan te gaan is er heel wat flexibiliteit nodig, zeker als het op machines aankomt. CEBEKO uit Torhout is ondertussen al 40 jaar een gevestigde waarde in Vlaanderen. Het familiebedrijf specialiseert zich in verkoop, verhuur, service verlenen en het leveren van wisselstukken voor compacte bouw- en grondverzetmachines.

De juiste machine voor elk project

De verhuur van bouwmaterieel wint voortdurend terrein. Steeds meer professionals kiezen ervoor machines te huren in functie van een specifiek project. Eén van CEBEKO’s grootste troeven is het breed en divers aanbod performante machines. Bij het samenstellen van de verhuurvloot wordt er uitsluitend gekozen voor gerenommeerde merken met oog voor kwaliteit en veiligheid. 

Door continu te investeren kan CEBEKO hun verhuurvloot steeds up-to-date houden. Op regelmatige basis worden er ook nieuwe machines toegevoegd volgens de noden van de klant. Het machinepark bestaat uit hoogwerkers, schaarliften, verreikers, dumpers, walsrollen, minigravers en diverse andere grondverzetmachines. Alle machines kunnen uitgerust worden met de gevraagde aanbouwdelen, aangepast aan de aard van het project.

Als één van de grootste verhuurders van Hinowa spinhoogwerkers in België heeft CEBEKO een uitgebreid gamma met diverse werkhoogtes.

Sky-high verhuuraanbod

CEBEKO beschikt over een uitgebreide verhuurvloot met onder andere een ruime keuze aan hoogwerkers. Zo kan je onder meer knik- of telescoophoogwerkers huren op rupsen of op banden, diesel of elektrisch. De keuze van een hoogwerker is steeds afhankelijk van de werkhoogte, het bereik en de soort ondergrond waarop er gewerkt wordt. 

Binnenwerk dient veelal met elektrische hoogwerkers te gebeuren. Ze zijn namelijk geluidsarm en emissievrij. Ideaal dus voor werken in een magazijn of atelier. Diesel hoogwerkers kunnen dan weer opgedeeld worden in verschillende categorieën: knikhoogwerkers en telescoophoogwerkers op banden of op rupsen. 

Rupshoogwerkers zijn de juiste keuze voor gebruik op een ruwe of drassige ondergrond terwijl diesel hoogwerkers veelzijdig inzetbaar zijn voor werken op een verharde ondergrond. De werkhoogtes variëren bij CEBEKO van 8 tot maar liefst 58 m. Voor werken op de openbare weg of in een stedelijke omgeving zijn hoogwerkers op bestelwagen de ideale oplossing.

Als één van de grootste verhuurders van Hinowa spinhoogwerkers in België heeft CEBEKO een uitgebreid gamma met diverse werkhoogtes. Deze compacte en krachtige hoogwerkers kunnen perfect ingezet worden op kleine (bouw)percelen of moeilijk bereikbare plaatsen. Met hun beperkte breedte passen ze zelfs door een deuropening. Door de rupsbanden en stempels kunnen ze gebruikt worden voor werkzaamheden op ruwe ondergronden en zelfs op hellingen. 

Klantgerichtheid als grootste troef

Ondanks de uitdagingen die de huidige crisis met zich mee brengt, kiest CEBEKO ervoor om verder te investeren. “Het blijft van groot belang om te investeren in functie van de noden van onze klanten om zo een optimale klantenondersteuning te bieden”, vertelt Tom Dekoninck, zaakvoerder van CEBEKO. “Met een enthousiast team van 25 medewerkers voorzien wij elke klant van een gepaste oplossing. Indien nodig, komen wij graag ter plaatse voor persoonlijk advies.”

“Onze chauffeurs leveren de machines stipt op de aangewezen locatie zodat er steeds snel en efficiënt kan gewerkt worden. Merkt u een technische probleem op? Dan komt ons ervaren serviceteam ter plaatse om een interventie uit te voeren. Zo kunnen wij steeds een minimale stilstand van de machine garanderen”, vertelt Tom Dekoninck. Indien de machine niet ter plaatse kan gerepareerd worden, voorziet CEBEKO een evenwaardige vervangmachine. Laten de omstandigheden (bij slecht weer bijvoorbeeld) het niet toe om verder te werken? Dan is er overigens de mogelijkheid een huurstop in te lassen.

Steeds meer professionals kiezen ervoor machines te huren in functie van een specifiek project.

CEBEKO bouwt aan hun toekomst

De laatste jaren is zowel de omvang van de verhuurvloot als het CEBEKO team zeer sterk gegroeid. De huidige locaties en gebouwen worden te klein om alle machines en medewerkers een plaats te geven. De nieuwe site op de industriezone Ringaert in Torhout zal met 16.500 m² bijna dubbel zo groot worden. “Op deze nieuwe locatie trekken we vanaf volgend jaar zo’n 5000 m² gebouwen op, inclusief showroom en customer center”, besluit Tom Dekoninck.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details