Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Sky-high verhuuraanbod
CEBEKO beschikt over een sky-high verhuuraanbod met onder andere een ruime keuze aan hoogwerkers en schaarliften.

Sky-high verhuuraanbod

Steeds meer professionals kiezen ervoor machines te huren in functie van een specifiek project. Experts geloven dat deze trend zich komende jaren alleen maar zal voortzetten. Om deze uitdaging aan te gaan is er heel wat flexibiliteit nodig, zeker als het op machines aankomt. CEBEKO is ondertussen al 40 jaar een gevestigde waarde in Vlaanderen. Het Torhouts familiebedrijf specialiseert zich niet enkel in verhuur, maar ook in verkoop, service verlenen en het leveren van wisselstukken voor bouw- en grondverzetmachines.

De juiste machine voor elk project

Geen enkel project is hetzelfde. Bovendien hebben bepaalde sectoren te maken met seizoenswerk. Huren garandeert dat u kan beschikken over de juiste machine op het juiste moment. Het bespaart de huurder niet alleen tijd en inspanningen, maar ook opslagruimte en grote reparatie- en onderhoudskosten. 

Eén van CEBEKO’s grootste troeven is het breed en divers aanbod performante machines, samengesteld met oog voor kwaliteit en veiligheid. Door continue te investeren en machines tijdig te vervangen, blijft de verhuurvloot steeds up-to-date. Het machinepark bestaat uit hoogwerkers, schaarliften, verreikers, dumpers, walsrollen, minigravers en diverse andere grondverzetmachines. Alle machines kunnen uitgerust worden met de gevraagde aanbouwdelen, aangepast aan de aard van het project.

Eén van CEBEKO’s grootste troeven is het breed en divers aanbod performante machines

“Aan de hand van een grondige behoefteanalyse zorgen wij steeds voor een perfecte match. Bestaat er toch twijfel? Dan komt onze Rental Advisor ter plaatse voor persoonlijk advies en uitleg waar nodig”, vertelt zaakvoerder Tom Dekoninck. “Onze ervaren chauffeurs leveren deze stipt op de aangewezen locatie zodat er snel en efficiënt kan gewerkt worden. Met enkele goed uitgeruste servicewagens voor assistentie op locatie en een eigen atelier garanderen wij snelle service.”

Sky-high verhuuraanbod

CEBEKO beschikt over een sky-high verhuuraanbod met onder andere een ruime keuze aan hoogwerkers en schaarliften. Zo kan je onder meer knik- of telescoophoogwerkers huren op rupsen of op banden, diesel of elektrisch. De werkhoogtes variëren bij CEBEKO van 8 tot maar liefst 58 m. Ook bij de schaarliften is er keuze tussen elektrische en diesel varianten met werkhoogtes van 5 tot 22 meter. De keuze van een schaarlift of hoogwerker is steeds afhankelijk van de werkhoogte, het bereik en de soort ondergrond waarop er gewerkt wordt. 

Binnenwerk dient veelal met elektrische schaarliften of hoogwerkers te gebeuren. Ze zijn namelijk geluidsarm en emissievrij. Ideaal dus voor werken op een vlakke ondergrond in bijvoorbeeld een magazijn of atelier. CEBEKO koos begin dit jaar voor een uitbreiding van hun verhuurvloot met diverse verreikers en schaarliften van het Italiaanse merk Magni. Eén van die nieuwe toevoegingen is een elektrische schaarlift met een werkhoogte van maar liefst 22 m. Het werkplatform is uitschuifbaar tot ruim 7 m en heeft een capaciteit van 750 kilo wat de schaarlift enorm veelzijdig maakt.

Steeds meer professionals kiezen ervoor machines te huren in functie van een specifiek project.

De diesel varianten kunnen dan weer ingezet worden voor buitenwerk op een oneffen of hellende ondergrond. Ligt het terrein er extreem slecht of drassig bij? Dan heeft CEBEKO ook rupshoogwerkers in het aanbod. Deze hebben een extra grote terreinvaardigheid en worden vaak ingezet bij nieuwbouwwerkzaamheden en tuinbouw door de onverharde ondergrond. Het familiebedrijf voegde recent nog enkele Genie TraX hoogwerkers toe aan hun verhuurvloot met een werkhoogte van 22 en 26 m. Het TraX-systeem is uniek door zijn vier rupsbanden die onafhankelijk kunnen kantelen om grondcontact te behouden.

Eerder op zoek naar een hoogwerker voor binnen- of buitenprojecten waar ruimte beperkt is? Dan is een spinhoogwerker de perfecte oplossing. CEBEKO is één van de grootste verhuurders van Hinowa spinhoogwerkers in België en heeft een uitgebreid gamma met diverse werkhoogtes. Deze compacte en krachtige hoogwerkers kunnen perfect ingezet worden op kleine (bouw)percelen of moeilijk bereikbare plaatsen. Met hun beperkte breedte passen ze zelfs door een deuropening. Door de rupsbanden en stempels kunnen ze gebruikt worden voor werkzaamheden op ruwe ondergronden en zelfs op hellingen.      

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details