Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Sortimo creëert efficiënte werkplek met nieuwe labels en inlegstukken

Sortimo creëert efficiënte werkplek met nieuwe labels en inlegstukken

Ongecoördineerde zoekacties in je bedrijfsvoertuig en je (mobiele) atelier laten niet alleen een zeer onprofessionele indruk na bij opdrachtgevers en eindklanten, ze kosten ook heel wat waardevolle tijd. Tijd die rendabeler besteed kan worden. Sortimo, inrichter van bedrijfsvoertuigen, ontwikkelt oplossingen voor een efficiënt georganiseerde werkplek en komt daarmee tegemoet aan reële marktvragen. De nieuwe mySortimo-etiketten en de inlegstukken voor gereedschap  – ontwikkeld volgens de gevestigde 5S-methode –  zijn daarvan het meest recente voorbeeld.

Sortimo integreert de 5S-methode  – Sorteren, Schikken, Schoonmaken, Standaardiseren, Systematiseren –  in het bedrijfsvoertuig. Doel: orde en netheid op de werkplek optimaliseren voor een maximale productiviteit. De SR5-voertuiginrichting van Sortimo biedt precies die voorwaarden die nodig zijn om dat in de dagelijkse praktijk te brengen van de vakman/vakvrouw ‘op de baan’, met name speciaal op de werkprocessen afgestemde configuratiemogelijkheden en geïntegreerde systematisering.

mySortimo labels
Eén van de elementen die bijdragen aan een optimaal georganiseerde werkplek, of dat nu in het bedrijfsvoertuig zelf, op de werf of in het atelier is, zijn de nieuwemySortimo labels. Scheurvast, vochtbestendig en met optimale hechting, liggen ze mee aan de basis van een efficiënte werkdag. De kleurcodering zorgt voor optische identificatie en ook de individuele beschrijving levert een snelle toegang op tot de inhoud van legborden, schuifladen, koffers en de Sortimo BOXX’en. Bovendien vereenvoudigen de etiketten ook het aanvulproces; geen onverwachte stockonderbrekingen meer.

Inlegstukken voor gereedschap
Elk gereedschap heeft zijn eigen plaats. Dat klinkt logisch, maar blijkt in de dagelijkse praktijk toch niet altijd zo evident. Daarom ontwikkelde Sortimo in samenwerking met partner Gedore  – fabrikant van gereedschap –  inlegstukken op maat. Handgereedschappen kunnen er ordelijk en overzichtelijk worden opgeborgen, én blijven ook tijdens het transport naar de werkplaats veilig op hun plek liggen. Het kleurverschil van de uitsparingen zorgt ervoor dat ontbrekend gereedschap meteen in het oog springt.
De formaten van de inlegstukken zijn compatibel met Sortimo-opbergoplossingen zoals diverse BOXX’en, metalen koffers, schuifladen en het mobiele WorkMo assortiment. Dit alles én de mogelijke combinatie met inzetbakjes en verdeelschotten creëert een georganiseerde werkplek afgestemd op de vereisten van elke individuele gebruiker.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details