Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Specialist in rijwerkonderdelen
In de Benelux levert Verhoeven Rijwerk als enige de rijwerkonderdelen van de topmerken Berco en Vematrack.

Specialist in rijwerkonderdelen

Verhoeven Rijwerk profileert zich als dé specialist op het gebied van rijwerkonderdelen. Met drie vestigingen inclusief werkplaats in de Benelux, de verkoop van de kwaliteitsmerken Berco en VemaTrack en 20 servicebussen die actief zijn in België en Nederland staan de rijwerkspecialisten voor u klaar om het werk door te laten gaan. Op de webshop kunt u eenvoudig rijwerkonderdelen online bestellen.

Online rijwerkonderdelen bestellen

U kunt al uw benodigde rijwerkonderdelen gemakkelijk online bestellen via de Verhoeven Rijwerk shop. “U profiteert van scherpe prijzen en een snelle levering. Voor onderdelen die op voorraad zijn, geldt: op werkdagen voor 15:00 besteld is dezelfde nog verzonden”, klinkt het enthousiast.

Als u onderdelen nodig heeft voor het stalen rijwerk van uw machine, dan kunt u eenvoudig een offerte op maat aanvragen. Na ontvangst van uw aanvraag nemen de rijwerkspecialisten zo snel mogelijk contact met u op.

Met drie vestigingen inclusief werkplaats in de Benelux, de verkoop van de kwaliteitsmerken Berco en VemaTrack en 20 servicebussen die actief zijn in België en Nederland staan de rijwerkspecialisten voor u klaar om het werk door te laten gaan.

Beste kwaliteit

In de Benelux levert Verhoeven Rijwerk als enige de rijwerkonderdelen van de topmerken Berco en Vematrack. Voor de klant betekent dat: altijd snel het benodigde onderdeel in huis voor alle denkbare machines en toepassingen, en van uitstekende kwaliteit. Het Italiaanse merk Berco staat al decennialang op nummer 1 op het gebied van rijwerkonderdelen. De rijwerkonderdelen van VemaTrack zijn onder de zwaarste omstandigheden getest, zodat ze optimaal kunnen presteren op elk terrein.

Verhoeven staat dus naar eigen zeggen voor uitstekende kwaliteit. Zo bevatten VemaTrack rubbertracks een zuiver compound natuurrubber dat bestand is tegen grote uitdagingen. Daarnaast zit er staaldraad verwerkt in alle rubbertracks dat bewerkt is tegen corrosie en behandeld is om een betere hechting te realiseren.

Daarnaast levert Verhoeven Rijwerk ook de beste kwaliteit van andere rijwerkonderdelen, waaronder sprockets, onderrollen & bovenrollen, voorwielen, sprockets en spanunits. Lees meer over deze producten op www.verhoevenrijwerk.be.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details