Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

Takeuchi Benelux zoekt naar oudste (werkende) Takeuchi!

Mail-visual—zoektocht-oudste-Takeuchi

24 juni 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

2022 is een bijzonder jaar voor Takeuchi Benelux. Dit jaar vieren we namelijk dat wij al 25 jaar Takeuchi importeur van de Benelux zijn. Als onderdeel van deze viering wilden we iets speciaals doen.

Takeuchi machines staan bekend om hun betrouwbaarheid en een lange levensduur. Daarom gaan wij vanaf nu tot 1 december 2022 op zoek naar de oudste nog werkende Takeuchi in de Benelux! Voor de eigenaar van de oudste nog werkende Takeuchi hebben wij een mooie prijs. De winnende inzending krijgt van ons een revisiebeurt ter waarde van €2.500 cadeau!

Heb jij een oude, nog werkende Takeuchi en wil je deelnemen?

Meedoen is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is het aanmeldformulier op www.takeuchibenelux.com/zoektocht in te vullen en één of meerdere foto’s van jouw machine te uploaden.

Daarna beoordeelt Takeuchi Benelux jouw inzending. Als de inzending wordt goedgekeurd zal de foto van jouw machine verschijnen in de galerij op de zoektocht webpagina. Zodra jouw inzending in de galerij terug te zien is doe je mee en maak je kans om te winnen.

Ken jij iemand met een oude, nog werkende Takeuchi? Tip hem of haar dan om deel te nemen!

Iedere deelnemer maakt kans op een merchandise pakket t.w.v. €250!

Denk je dat jouw oude Takeuchi niet per se oud genoeg is om te winnen, maar heeft deze machine wel een interessante geschiedenis? Stuur deze dan ook zeker in! We verloten maar liefst 5 x een Takeuchi merchandise pakket ter waarde van €250,- onder alle deelnemers aan de zoektocht. Dit pakket bestaat o.a. uit diverse shirts, een winterjas, soft shell jas en een Takeuchi hoodie.

Actievoorwaarden bekijken of deelnemen?

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details