Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Takeuchi introduceert vijf nieuwe types in 2023!
TB335R: binnendraaier met ongekende ruime & comfortabele cabine

Takeuchi introduceert vijf nieuwe types in 2023!

De afgelopen jaren zijn er wat nieuwe Takeuchi modellen gelanceerd, maar dit weegt niet op tegen de uitbreiding van het assortiment in 2023! Takeuchi presenteert dit jaar maar liefst vijf nieuwe types. Uiteenlopend van een nieuwe mobiele kraan tot de eerste elektrische minigraver. We zetten de highlights graag voor jou op een rijtje.

TB335R: binnendraaier met ongekende ruime & comfortabele cabine

De TB335R werd in januari aan het Takeuchi programma toegevoegd. Dit type is de nieuwste Takeuchi binnendraaier met een gewicht van 3,5 ton. Wat deze minigraver uniek maakt is de ruime en comfortabele cabine die is uitgerust met bijzondere features zoals:

  • Een 7 inch touchscreen monitor;
  • DAB+ radio 
  • En airco (optioneel) 

De cabine van de TB335R is bijna net zo groot als die van de conventionele TB235-2. Dat zie je bij een binnendraaier niet vaak. Mees­tal moet er door de kenmerkende ingekorte achterkant ingeleverd worden op de ruimte in de cabine. 

Deze binnendraaier kenmerkt zich daarnaast door een hoge stabiliteit tijdens de werkzaamheden, drie hydraulische functies en een goede bereikbaarheid van de servicepunten.

TB395W: de nieuwe mobiele kraan met vierwielbesturing

De enige mobiele kraan van Takeuchi was al jarenlang de TB295W. Dit populaire type wordt in 2023 vervangen door de nieuwe TB395W. Optisch verschilt de te verwachten TB395W niet heel veel van zijn voorganger, maar “onderhuids” zijn de verschillen zeer duidelijk merkbaar. Denk hierbij aan: 

  • Een volledig nieuw interieur
  • 8 inch touchscreen monitor in de cabine
  • Nieuw remsysteem op de vooras
  • Multi-Function grip voor een optimale aansturing van uitrustingsstukken
  • Vierwiel besturing voor een nog flexibelere inzet op bouwplaatsen

De nieuwe mobiele kraan beschikt over een ruime en comfortabele cabine. Ook is service en onderhoud eenvoudig uit te voeren door de motorkap die middels gasveren ver geopend kan worden. Alle componenten van de motor en het hydraulisch systeem zijn goed bereikbaar.

Deze Takeuchi beschikt net als de TB335R over een ruime, comfortabele cabine en is ontzettend stabiel.

TB350R: 5 tons binnendraaier met ruime & comfortabele cabine

De TB350R wordt verwacht in het tweede kwartaal van 2023. Het is een binnendraaier met een gewicht van 5 ton. Deze Takeuchi beschikt net als de TB335R over een ruime, comfortabele cabine en is ontzettend stabiel. De TB350R is standaard uitgerust met een touch­screen monitor, DAB+ radio. Airco is optioneel.

Verder beschikt dit type over een brandstofvulpomp met automatische afslag en een oprolmechanisme. Hierdoor kun je eenvoudig en snel tanken.

TB20e & TB320 zijn in aantocht

De eerste volledig elektrische minigraver van Takeuchi is in aantocht. Deze machine heeft even op zich laten wachten, maar is dat ook zeker waard. 

Verder is de TB320 volop in ontwikkeling. Dit type wordt de vervanger van de TB219. Een moderne, krachtige twee tonner waarbij alle hydraulische functies te bedienen zijn via de joysticks. De productie van beide minigravers zal starten in het derde kwartaal van dit jaar.

TB350R: 5 tons binnendraaier met ruime & comfortabele cabine

Boek een demo met één van de nieuwe types!

Is jouw interesse gewekt? Boek dan via de website van Verhoeven een (vrijblijvende) demo bij één van devestigingen! Je kunt
terecht bij de vestiging in Ninove of bij één van onze verkooppartners in Vlaanderen of Wallonië. De Takeuchi Benelux specialisten vertellen jou graag meer over deze nieuwe machines!

Bekijk het machine assortiment via www.takeuchibenelux.com      

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details