Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Takeuchi TB325R – de nieuwe binnendraaier die u eenvoudig vervoert op uw aanhanger

Takeuchi TB325R – de nieuwe binnendraaier die u eenvoudig vervoert op uw aanhanger

De TB325R heeft nauwelijks overhang en is daardoor ook inzetbaar in kleine of smalle ruimtes  De 2,5 tons machine is daarbij eenvoudig, inclusief 3 bakken, te vervoeren op een aanhanger.

Minigravers in deze klasse worden vaak per aanhanger vervoerd over ons Nederlandse en Belgische wegennet. Steeds vaker vinden controles plaats op totaalgewicht aanhanger, graafmachine en toebehoren. Deze krachtige minigraver is speciaal ontworpen om veilig en zonder overtredingen van het totaalgewicht te kunnen vervoeren naar de gewenste locatie.

Nog een aantal pluspunten van deze nieuwe binnendraaier zijn:

  • Door de slimme constructie heeft de TB325R een ontzettend groot graafbereik van nagenoeg 4,5 meter en een graafdiepte van meer dan 2,5 meter.
  • De TB325R is standaard voorzien van drie hydraulische extra functies, daardoor is het een echte werktuigdrager. Van de eerste en tweede extra hydraulische functie is de olie flow instelbaar vanuit de cabine.
  • Er is een uitstekende toegankelijkheid tot alle servicepunten. Dit is vrij uitzonderlijk voor een binnendraaier.
  • De machine heeft daarnaast ook een enorme trekkracht op de rupsen.
https://www.youtube.com/watch?v=5TEIPbbiaGA

Uitrusting – van alle gemakken voorzien

De TB325R is leverbaar met een canopy of een cabine. De cabine uitvoering kenmerkt zich door een ruime, ergonomische werkplek met een mechanisch geveerde stoel. Deze is in te stellen op gewicht. Er zijn kantelbare rijpedalen toegepast zodat de machinist meer ruimte op de vloer heeft. Verder is de machine uitgerust met 3 LED lampen (2 op cabine en één op de giek) en slangbreukbeveiligingsventielen op de hef- en armcilinder. Dit laatste is vrij uniek in deze klasse!

Bekijk de TB325R op de Matexpo!

Van 8 tot en met 12 september staat Takeuchi Benelux op de Matexpo in Kortrijk (België). Wilt u de TB325R eens van dichtbij bekijken kom dan zeker langs op het Matexpo terrein – stand B06! De Takeuchi Benelux vertegenwoordigers vertellen u graag meer over deze nieuwe binnendraaier.

Meer info of een offerte aanvragen? Ga naar:

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details