Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
TEST DE ECHTE KRACHT VAN ONZE VOLVO’S

TEST DE ECHTE KRACHT VAN ONZE VOLVO’S

Productiviteit, flexibiliteit, vermogen en efficiëntie… daar draait het om tijdens de Matexpo Demo Days op 3 en 4 september.  Beleef zelf de perfecte combinatie van kracht en comfort die onze Volvo-machines bieden.

OVERZICHT VOLVO-MACHINES
• L180H – wiellader
• EC350E – graafmachine op rupsen
• ECR235E – graafmachine op rupsen
• EC220E – graafmachine op rupsen
• EWR130E – graafmachine op banden
• ECR58F – compacte graafmachine op rupsen

Kom de vernieuwde L180H testen! Deze wiellader is uitgerust met Volvo’s unieke TP-hefframe (Torque Parallel). Deze biedt een grote uitbreekkracht, een ongekende parallelgeleiding over het volledige hefbereik waardoor de bestuurder een goed zicht op de bak heeft.

Ook kan u de EC350E graafmachineontdekken. Deze 35 tons machine is uitgerust met de nieuwste technologische innovaties, waaronder een Volvo D8M-motor en een elektro hydraulisch regelsysteem. De EC350E is veelzijdig, efficiënt en productief waardoor deze machine uw ideale partner is voor bouw- en infrastructuurprojecten.

Verder presenteren wij onze ECR235E graafmachine uitgerust met Volvo Active Control. Dankzij een geoptimaliseerd design en een korte zwenkradius is deze machine ideaal om te werken in krappe ruimtes zonder toegevingen te doen aan de prestaties. De Stage V motor en het hydraulische systeem van de machine dragen bij tot de soepele bediening en verhoogde productiviteit.

Ook de EC220E graafmachine staat in de kijker. Deze machine beschikt onder andere over een geavanceerde flow- en drukregeling voor speciale aanbouwdelen. Dit maakt van de EC220E dé ultieme werktuigdrager die efficiënt met elk aanbouwdeel kan worden gecombineerd, zoals maaiers, frezen, scharen, brekers en rototilts, om maar enkele voorbeelden te noemen. Bovendien is deze graafmachine uitgerust met Volvo Dig Assist.

Verder stellen we ook de EWR130E voor. Met een achterste draaistraal van slechts 1,55 m en een voorste draaistraal van slechts 1,81 m heeft deze graafmachine op banden de kortste zwenkradius en is hiermee de meest compacte machine in de 12-13 tons klasse.

Tenslotte kan u ook de ECR58F uitgebreid testen. Deze compacte graafmachine biedt een hoge stabiliteit, opbreekkracht, uitgraafkracht en hefvermogen die resulteren in korte cyclustijden, zelfs bij het uitvoeren van de zwaarste taken.

APPLICATIES

Volvo Dig Assist

Al verbaasd over onze machines? Kom dan zeker Volvo Dig Assist, Topcon en Volvo Active Control uittesten – de allernieuwste software die wij met trots presenteren!

Dig Assist benut het volledige productiviteitspotentieel van een hydraulische graafmachine. Met behulp van de Volvo Co-Pilot tablet in de cabine kan de bestuurder snel en onafhankelijk alle graafwerkzaamheden beheren – of het nu gaat om het egaliseren van terreinen, het graven van sleuven, het nivelleren van hellingen of het maken van terreinprofielen. Dig Assist maakt het handmatig markeren van een terrein en het controleren van dieptes en hellingen overbodig, waardoor ook de veiligheid en het gebruiksgemak worden verhoogd.

Dig Assist is beschikbaar met 2D, In-Field Design en 3D toepassingen zodat de bestuurder vanuit zijn comfortabele cabine een gedetailleerd graafplan kan maken.

Op Matexpo Demo Days zijn onze ECR235E en EC220E uitgerust met deze software die u persoonlijk kan komen testen.

Volvo Active Control

Naast Volvo Dig Assist is onze EC220E ook voorzien van Volvo Active Control. Dit machinebesturingssysteem, leidt de bestuurder door de functies om het graafproces te automatiseren en perfecte resultaten te bereiken – tot 45% sneller dan bij traditioneel nivelleren.

Ook deze functie wordt bediend via de Volvo Co-Pilot display in de cabine. Volvo Active Control is een elektrisch gestuurde oplossing,  gecombineerd met Volvo’s elektro-hydraulische besturingssysteem en het Dig Assist softwareplatform.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details