Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Throwback 40e editie MATEXPO

Throwback 40e editie MATEXPO

Onze uitgebreide aftermovie met de hoogtepunten van de 40e editie is er. We nemen u graag nog even mee naar begin september!

De video is ook te vinden op ons YouTube kanaal.

38.048 bezoekers | 357 exposanten | 135.000m² | >1500 merken

Onze exposanten en bezoekers lieten ondertussen hun meningen achter over afgelopen editie. De exposanten gaven MATEXPO een score van 7,3/10. De dienstverlening van het MATEXPO team kreeg 8,4/10. 90% van de respondenten zegt vermoedelijk opnieuw deel te nemen aan MATEXPO. Daarnaast gaven de bezoekers MATEXPO een algemene score van 8,5/10 en de kwaliteit van de exposanten kreeg een 8,4/10. Zo’n 96% van de respondenten zegt komende editie van MATEXPO opnieuw te bezoeken. We kijken er nu al naar uit!

Save the date: 10-14 september 2025

Ondertussen zitten we zeker niet stil. Voor we aan MATEXPO 2025 beginnen, passeren er in 2024 nog een aantal mooie events. Ontdek ze alvast hieronder en wie weet tot op één van deze beurzen.

Niet te missen events

TECHNI-MAT | 15+16 MEI 2024 | FLANDERS EXPO

ECHNI-MAT is een vakbeurs voor bouwprofessionals actief in de infra, ruwbouw en burgerlijke bouwkunde. Fabrikanten en aanbieders van de meest innoverende bouwmaterialen en technieken voor infra & ruwbouw nemen deel als standhouder.

De derde editie vindt plaats op 15 & 16 mei 2024 in Flanders Expo Gent.

Meer info: www.techni-mat.eu

DEMO DAYS | 6+7+8 SEPTEMBER 2024 | BOUSSU

Op 6, 7 & 8 september 2024 vindt de 4e editie van DEMO DAYS powered by MATEXPO plaats.

DEMO DAYS is een event met doorlopend demo’s van graafmachines en ander materieel voor de bouwsector. Enkel voor operatoren en machinisten, werkplaatsverantwoordelijken, aankopers & technisch directeurs.

CONSTRUCTION HUB BY MATEXPO & TRANSPORTMEDIA

MATEXPO en Transportmedia lanceren een nieuw platform voor jobs: Construction Hub. Het is de bedoeling om via dit platform werknemers en werkgevers met elkaar in contact te brengen en dit specifiek voor de bouwsector.

Hebt u zelf vacatures? Op zoek naar die ene topper om uw team te vervolledigen?

Dan kunt u nu al ruimte vastleggen aan voordeeltarief om uw vacatures te plaatsen op deze gloednieuwe website. Dankzij het grote bereik van Matexpo in combinatie met de ervaring in rekrutering van Transportmedia en TL Hub, kunt u voortaan uw vacatures sneller invullen.

Nieuwe website wordt gelanceerd in het voorjaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details