Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Tijd voor een revisie aan uw rijwerk? Bestel rijwerk onderdelen online!

Tijd voor een revisie aan uw rijwerk? Bestel rijwerk onderdelen online!

Afhankelijk van de gebruiksintensiteit van de machine is het verstandig om het rupsrijwerk ongeveer iedere vijf jaar te reviseren. Is het rijwerk van uw machine toe aan een revisie? Tijdens de zomervakantie staat uw machine waarschijnlijk vaker stil dan normaal. Een goed moment om eens een rijwerkrevisie aan uw machine uit te voeren.

Revisie zelf uitvoeren

Wilt u de revisie zelf uitvoeren? Bestel nieuwe rijwerk onderdelen voor uw machine online op www.verhoevenrijwerk.be. Op de webshop van Verhoeven Rijwerk vindt u een breed assortiment van onder andere rubbertracks, sprockets, voorwielen en boven- en onderrollen die passen op uw machine. U profiteert van scherpe prijzen en een snelle levering. Bestelt u een voorradig rijwerk onderdeel voor 15:00 uur op een werkdag? Dan verzenden wij het vandaag nog!

Bent u op zoek naar rijwerk onderdelen voor een stalen rijwerk? Dan kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Er wordt vervolgens zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Revisie laten uitvoeren

Wilt u de revisie aan uw rijwerk liever uit handen geven? Ook dan kunt u bij Verhoeven Rijwerk terecht. In de werkplaats in Ninove voeren de rijwerk specialisten graag rijwerkrevisies voor u uit. Neem gerust contact met ons op om een rijwerkrevisie te plannen: +32 (0)54 338 111

Lees meer over de revisies van Verhoeven Rijwerk op onze website.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details