Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Topmachines aanbieden en de klant ontzorgen
Met een kwaliteitsproduct en een uitgebreide service wil Verhelst Machines een betrouwbare partner zijn voor de bouwaannemers.

Topmachines aanbieden en de klant ontzorgen

Verhelst Machines – de specialist in verhuur, onderhoud en verkoop van torenkranen, snelmontagekranen en bouwliften – sloot een partnership af om de exclusieve verdeler van Wolff torenkranen in België te worden, naast de verdeling van FM Gru, Condecta en Geda. De bedoeling is bouwondernemers een volledig programma aan te bieden, gecombineerd met alle dienstverlening van Verhelst Machines.

De samenwerking tussen Wolffkran en Verhelst Machines startte 10 jaar geleden om de ontwikkeling van Wolffkran op Belgische bodem te versterken en dit succesvolle verhaal wordt nu bestendigd met een exclusief partnership. 

De torenkranen van Wolffkran zijn onder meer herkenbaar aan de typische rode kleur.

“Met Wolffkran kunnen we een speler van topniveau aanbieden”, verklaart Johan Verhelst, CEO van Verhelst Group. “Wolffkran wordt door de klanten aanschouwt als innovatief, veilig en betrouwbaar. Mede doordat Verhelst Machines exclusief verdeler wordt, maken we ons sterk dat we Wolffkran naar een nog hoger niveau kunnen brengen op de Belgische markt. Ik ben trots en tegelijk vereerd om een merk als Wolffkran te vertegenwoordigen samen met het voltallige Verhelst Machines team. Dit exclusieve partnership is een resultaat van een langdurige en succesvolle samenwerking tussen beide partijen waarbij we eerlijkheid en betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel dragen. Het zijn trouwens ook deze waarden die we wensen te delen met onze klanten. Together we can colour the sky even more red!”

“We kunnen bouwaannemers nu een volledig pakket aanbieden met Wolffkran voor de grote en veeleisende projecten, FM Gru torenkranen voor kleinere projecten, Condecta snelmontagekranen en Geda liften voor personen en goederen in de bouw. Het servicegedeelte zat reeds bij Verhelst Machines. We hebben ook alle verhuuractiviteiten van Wolffkran in België overgenomen en bieden de machines nu in huur aan naast de andere merken. Verhuren wordt steeds belangrijker voor de bouwbedrijven omdat ze hierdoor dure investeringen kunnen voorkomen, die na een project mogelijks lange tijd stilstaan, en veel gemakkelijker pieken kunnen opvangen of materieel inhuren voor speciale projecten. We hebben momenteel een 250 machines in verhuur van alle typen en merken.”

Verhelst Machines

Verhelst Machines maakt deel uit van de Verhelst Group, een familiale bouwonderneming met een jarenlange ervaring in de sector. Verhelst Machines is ontstaan in 1997 en gespecialiseerd in verhuur, verkoop, 7/7 onderhoud en hersteldiensten van bouwliften, snelmontagekranen, torenkranen en stroomgroepen. “Vanuit onze jarenlange expertise kennen we de noden van de aannemers en kunnen we je op elk moment bijstaan met professioneel advies.”, gaat Johan Verhelst verder. “Wij willen de klanten ontzorgen en hebben daarom een professioneel en perfect opgeleid team om de kranen te vervoeren, op te bouwen en te onderhouden. We doen dus alles met eigen mensen. We beschikken daarvoor ook over alle transportmaterieel en een telescoopkraan voor de montage. Snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid zijn voor ons belangrijke troeven.”

Wolffkran

De bekende rode kranen zijn een product van de firma Wollffkran, een toonaangevende fabrikant met een traditie van meer dan 150 jaar in hoogwaardige en kwalitatieve torenkranen. Torenkranen worden in de bouw graag gebruikt omdat ze weinig plaats innemen en grote prestaties kunnen leveren. Met een eigen verhuurvloot van zo’n 800 torenkranen is het ook een van de grootste kraanverhuurbedrijven ter wereld. De hoofdzetel van Wolffkran is gelegen te Zug (Zwitserland) en heeft productiesites in Heilbronn en Luckau (Duitsland). Het bedrijf heeft momenteel een wereldwijd personeelsbestand van ongeveer 860 werknemers. De verkoop-en service entiteiten, waartoe nu ook Verhelst Machines behoort, bevinden zich in West -en Centraal Europa, het Midden Oosten en de Verenigde Staten van America.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details