Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Trommelzeven die tegen een stootje kunnen
Van Laecke Group is een familiale onderneming met jarenlange ervaring en expertise in gespecialiseerde machines voor de recyclage, bouw en agrarische sector.

Trommelzeven die tegen een stootje kunnen

Sinds kort mag Van Laecke Group zich in België exclusief verdeler noemen van MDS, die behoort tot de Terex groep. MDS ontwerpt en produceert reeds 25 jaar een gamma van heavy duty trommelzeven die verkrijgbaar zijn stationair of op rupsen. Het MDS gamma is een perfecte aanvulling op het reeds uitgebreid Van Laecke Group aanbod.

Zaakvoerder Luc Van Laecke (midden) samen met het team van MDS.

De robuuste trommelzeven zijn zeer sterk gebouwd en gespecialiseerd om gesteentes af te zeven tot 800 mm diameter. Het is mogelijk om de trommel uit te rusten met een reinigingssysteem. Dat zorgt ervoor dat de trommel proper blijft en de openingen niet dicht geraken. Het breed gamma trommels maakt de trommelzeven geschikt voor meerdere werkzaamheden zoals afzeven van stenen, rotsen, sloopafval of verwijderen van klei van stenen. Het is mogelijk om volledig gelaste trommels te verkrijgen of trommels met aparte verwisselbare zeven. Zo bestaat de trommel van een van de grootste machines in het gamma, de 515, uit twee gedeeltes. Een eerste stuk van 4 m voor de fijne afzeving en een tweede gedeelte van 1,5 m voor de afzeving van de middenfractie. De twee gedeeltes van de trommel hebben elk een diameter van 1,5 m breed en zijn samen 5,5 m lang. Naast de trommels voor stenen beschikken ze over een range aan trommelzeven voor recyclagetoepassingen met een trommel van 1,8 m breed en 5 m lang.

Sinds kort mag Van Laecke Group zich in België exclusief verdeler noemen van MDS, die behoort tot de Terex groep.

Ful liner in recyclagemachines

Van Laecke Group is een familiale onderneming met jarenlange ervaring en expertise in gespecialiseerde machines voor de recyclage, bouw en agrarische sector. Binnen de groep kun je onder andere terecht voor recyclagemachines voor de verwerking van grond- en steenafval van diverse origine, maar ook voor het verwerken van sloop- en groenhout. Vanuit hun twee vestigingen, nabij Brugge en Utrecht, verzorgen zij onderhoud en service naar de klant.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details