Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
TVH breidt gamma uit met onderdelen voor graaflaadcombinaties
Market Management Specialist for SEM – Joris Tijtgat.

TVH breidt gamma uit met onderdelen voor graaflaadcombinaties

Onderdelenspecialist TVH heeft aangekondigd zijn aanbod voor klein grondverzet (SEM) verder uit te breiden. TVH had eerder al onderdelen en accessoires voor drie kleine grondverzetmachines (tot tien ton) in het assortiment: minigraafmachines, schrankladers en compacte rupsladers. Daar voegt het nu onderdelen voor graaflaadcombinaties aan toe. Deze stap stelt TVH in staat de nieuwe aangrenzende markt van klein grondverzet verder te betreden. 

“We breiden ons assortiment – vooral binnen kleine grondverzetmachines – continu uit”, zegt Joris Tijtgat, Market Management Specialist for SEM bij TVH. “Of dat nu is met nieuwe onderdelen, nieuwe merken of nieuwe uitrusting. Onze in-house experts houden de markt nauwlettend in de gaten en spelen in op alle trends en ontwikkelingen binnen de sector klein grondverzet. Maar de behoeften en verwachtingen van onze klanten komen altijd op de eerste plaats. Daarom bieden we nu ook onderdelen en accessoires voor graaflaadcombinaties aan.” 

MEER DAN 4 MILJOEN GEKENDE REFERENTIES

Graaflaadcombinaties beschikken over een laadbak aan de voorkant en een graafarm aan de achterkant. Dat maakt van dit voertuig een zeer veelzijdige machine. Ze zijn geschikt voor allerlei grondverzetwerkzaamheden in veeleisende omgevingen. Joris legt uit: “Met één en dezelfde machine kun je verschillende taken uitvoeren en daardoor kunnen graaflaadcombinaties overal ingezet worden, zoals bij openbare besturen, bij wegenwerken, in de (land- en tuin)bouw.”

Door de toevoeging van onderdelen en accessoires voor graaflaadcombinaties, beschikt TVH over een gamma van meer dan vier miljoen gekende referenties voor de SEM-markt. Het bedrijf verwerkt elk jaar meer dan 300.000 bestellingen voor de markt van klein grondverzet. 

MEESTE ONDERDELEN OP STOCK

“De focus voor de ontwikkeling van het gamma onderdelen voor graaflaadcombinaties ligt in eerste instantie op de machinemerken JCB, Case, Caterpillar, John Deere, Volvo, Bobcat en Kubota. We gaan voor die merken proactief op zoek naar de beste onderdelen en accessoires. Daardoor is het grootste deel al op stock, zelfs nog voor er vraag naar is, en kunnen we heel snel leveren. Maar wanneer een klant een onderdeel nodig heeft van een ander merk zoals New Holland, Komatsu, Terex, … dan helpen onze in-house experts die daar uiteraard ook snel mee”, geeft Joris nog mee. 

Ga naar www.tvh.com/graaflader voor meer info over TVH’s assortiment onderdelen en accessoires voor graaflaadcombinaties.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details