Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
TVH introduceert nieuwe toestellen op Matexpo 2019

TVH introduceert nieuwe toestellen op Matexpo 2019

Van 11 tot en met 15 september 2019 vindt in Kortrijk Xpo (België) de 38e editie plaats van Matexpo, een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel en tevens de derde grootste vakbeurs in Europa. Ook vertegenwoordigd zijn TVH Parts Holding, leverancier van onderdelen voor material handling, industriële voertuigen en landbouwmachines, en TVH Equipment, de Belgische tak van mateco Holding die actief is in verkoop, verhuur en onderhoud van nieuwe en tweedehandse heftrucks en hoogwerkers. Zo stelt TVH Equipment er onder meer enkele nieuwe JLG-toestellen voor.

De meer dan 40 000 bezoekers die naar schatting Matexpo 2019 zullen aandoen, vinden TVH Parts en TVH Equipment aan buitenstand D35. Daar kunnen ze niet alleen machine-onderdelen bezichtigen, gespreid over vier podia, maar ook een reeks toestellen van verschillende machinemerken zoals JLG en Doosan. Ook Climax, het TVH-huismerk voor handling equipment, en CAM attachments, het TVH-huismerk voor voorzetapparatuur, komen er uitgebreid aan bod. Verder kunnen bezoekers er terecht voor informatie over de bestuurders- en veiligheidsopleidingen die TVH Academy, TVH’s opleidingscentrum, biedt.

Nieuwe JLG-machines

In april van dit jaar stelde JLG, wereldspeler op het vlak van hoogwerkers, zijn nieuwe machines nog officieel voor aan het grote publiek; nu zijn ze te zien op de TVH-stand op Matexpo 2019. Zo ook de nieuwe volelektrische reeks middelgrote hoogwerkers, waaronder de EC450AJ. De reeks, uitgerust met lithiumbatterijen en tweewielaandrijving, biedt werkhoogtes van 12 tot 18 m en een onbeperkte platformcapaciteit van 250 kg.

Daarnaast is ook de nieuwe high-capacity JLG 460SJ HC3 te bezichtigen, die een werkhoogte biedt van 16 m en een maximale platformcapaciteit van 454 kg. Afhankelijk van de platformbelasting heeft de 460SJ een maximale reikwijdte van 12,35 m. Verder zijn nog de nieuwe DSP-M-stockpicker te zien, de JLG-schaarlift 2632R, de JLG-spinghoogwerker X13J Plus en de JLG low-level access toestellen NANO SP Plus, Powerpicker, Powertower, Ecolift en Pecolift.

Andere merken in de kijker

Van het merk Doosan stelt TVH Equipment zowel elektrische als thermische toestellen tentoon, waaronder B20T-7, B25X-7, B50X-7, D30G en D70S-7. Daarnaast staat er op de stand ook een Doosan-model met CAM attachments-rotator, statief met betonklem, statief met forkpositioner en sideshifter. Als het gaat over Doosan houdt TVH Equipment bovendien een speciale Matexpo-actie waarbij klanten bij aankoop van een nieuw toestel ook een Samsung-robotstofzuiger ontvangen. Ook op de elektrische pallettrucks en stapelaars van het eigen handling equipment merk Climax, meer bepaald de types P15S en P20P, geeft TVH een promokorting.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details