Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
TVH wordt Parker-verdeler en -reparatiecentrum voor Belux

TVH wordt Parker-verdeler en -reparatiecentrum voor Belux

Onderdelenspecialist TVH is nu een erkend verdeler en reparatiecentrum voor Parker Hannifin, een toonaangevende leverancier van kwaliteitsvolle hydraulische, pneumatische en elektromechanische componenten. TVH verdeelt dus niet alleen Parker-producten aan klanten in België en Luxemburg, maar repareert ze ook. 

TVH—wereldspeler op de markt van onderdelen en accessoires voor material handling, industriële, bouw- en landbouwmachines—blijft zijn onderdelenservice uitbreiden. Belux-klanten kunnen nu dus ook op TVH rekenen als officiële verdeler van Parker-producten. Denk bijvoorbeeld aan tandwielpompen, plunjerpompen en -motoren, hydraulische ventielen, mobiele IQAN-sturingen, displays, instrumentenpanelen, joysticks en bedieningskasten. Als officiële distributeur biedt TVH de officiële garantie, service en technische knowhow van Parker, door middel van Parker-opleidingen.

OFFICIEEL PARKER-REPARATIECENTRUM

TVH is niet enkel verdeler, maar ook officieel reparatiecentrum van Parker. Dit biedt TVH-klanten toegang tot erkende hersteldiensten die voldoen aan alle Parker-eisen. Geert Noë (Category Manager bij TVH) legt uit: “Alle herstellingen worden uitgevoerd met officiële Parker-onderdelen. Dat garandeert de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Bovendien worden de gerepareerde onderdelen streng getest zodat ze voldoen aan de prestatienormen van Parker. Het team van technische experts bij TVH heeft een uitgebreide Parker-training gevolgd, waardoor ze over de expertise beschikken om klanten te voorzien van de allerbeste reparatieservice.”

TVH biedt ook een ruilprogramma. Geert: “Klanten kunnen hun gebruikte maar herstelbare Parker-onderdelen verkopen aan TVH. Die worden dan door ons hersteld volgens de strenge Parker-standaarden. Deze gereviseerde onderdelen dienen als betrouwbare back-upopties, waarmee we klanten vlot kunnen helpen bij acute defecten.”

KWALITEITSGERICHT

De certificering als erkend Parker-verdeler en -reparatiecentrum werd aan TVH uitgereikt na een zorgvuldige audit door Parker, die een diepgaand interview en plaatselijke inspectie omvatte. Het onderstreept TVH’s streven naar uitmuntendheid en versterkt zijn positie als betrouwbare partner in de industrie.

Foto: Frank Hofenk (Retail Operations Manager & Distributor Contract Specialist, Parker), Yves Hynderick (Territory Manager, Parker), Frank Wiertz (Sales Manager Distribution, Parker), Kobe Naert (Chief Product & Procurement Officer, TVH), Geert Noë (Category Manager, TVH) en Jeroen Hoorne (Advanced Product Purchaser, TVH) houden de certificatieplaat van het partnerschap vast.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details