Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Wegtransport

Uitgebreid kennismaken met de MOL werfkippers

mol-ellips-kopieren

21 augustus 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

​De afgelopen jaren heeft MOL talrijke vernieuwingen succesvol geïntroduceerd. Zo zijn alle MOL werfkippers gebaseerd op het intussen gereputeerd 2-assig en 3-assig chassis, die door hun uniek concept uitblinken in een ongeëvenaarde stabiliteit. Tijdens de Demo Days op 5 en 6 september kan u het allemaal ontdekken.

De bekende ELLIPS en QUADRAT werfkippers onderscheiden zich door hun conische bouwwijze en het exclusief gebruik van zeer slijtvaste en resistente materialen. MOL wordt alom gerespecteerd als dé specialist in het bouwen van werfkippers: iedere MOL werfkipper is speciaal ontworpen voor zware werftoepassingen op instabiele ondergronden. Met een eigen hersteldienst en strategisch gelegen servicepunten over gans België verzekert MOL een correcte service in na-verkoop. De aanhoudende stijgende verkoopcijfers bewijzen de operationele meerwaarde van alle MOL trailers voor de gebruiker.

Hoogwaardig trailergamma

MOL produceert een hoogwaardig trailergamma dat specifiek gericht is op de bouw-,
afval- en recyclagesector. Rode draad doorheen het volledige gamma is de absolute aandacht voor stabiliteit, veiligheid, robuustheid, functionaliteit, leeggewicht, betrouwbaarheid en levensduur. Het volledige gamma werfkippers en schrootkippers, container­aanhangers, diepladers, muuropleggers, platte aanhangers, betonmixer chassis … kan u terugvinden op www.molcy.com. Of maak kennis door een bezoek aan de MOL stand tijdens de Demo Days.
      

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details