Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Uitgebreider aanbod elektrische machines
De nieuwe elektrische G2700E.

Uitgebreider aanbod elektrische machines

Binnen enkele maanden zijn de krachtigere machines van de G2700-serie van TOBROCO-GIANT ook elektrisch aangedreven. De G2700E wielladers zijn een formaat groter dan de huidige G2200E en kunnen complete pallets met stenen vervoeren. Specifiek voor het uitvoeren van werkzaamheden met hydraulische werktuigen die veel olie verlangen is het mogelijk om de G2700E met een oliekoeler uit te rusten.

Krachtige prestaties met de G2700E X-TRA.

De laatste jaren kreeg het verlangen naar een milieuvriendelijkere manier van werken steeds meer invloed op beslissingen over investeringen in sectoren als de bouw & sloop, infrastructuur, grondverzet en bij gemeenten. Ook de mogelijkheid om te werken met elektrisch aangedreven machines zonder emissie met minder hinder voor de omgeving werd steeds belangrijker. Tegelijkertijd zorgt de huidige situatie ervoor dat brandstoffen een steeds grotere kostenfactor worden.

Met de uitbreiding van de E-reeks van compacte wielladers zet TOBROCO-GIANT de volgende stap in de richting van het doel om van elk model een elektrische versie aan te bieden. Klanten hebben in de toekomst de keuze om een elektrisch aangedreven machine op basis van hun operationele behoeften en dagelijkse taken aan te schaffen. TOBROCO-GIANT heeft sinds eind 2019 bijna 1.000 knikladers met elektrische aandrijving gebouwd en past de nieuwste technologieën op het gebied van lithium-ion accu’s en batterijmanagementsystemen toe.

Laden is eenvoudig en kan op diverse manieren.

Overtuigend en krachtig

Door een zwaarder eigen gewicht van bijna 2.600 kg en trekkracht van 12.500N kunnen de geëlektrificeerde G2700E en G2700E X-TRA zwaardere werkzaamheden uitvoeren dan de kleinere modellen. Het tillen en transporteren van een complete pallet klinkers of tegels is geen enkel probleem. Dit heeft alles te maken met de hoge kiplasten van 3.230 kg (G2700E) en 3.435 kg (G2700E X-TRA). Daarnaast zijn de machines optioneel uit te rusten met diverse opties zoals oliekoeler en proportionele functies voor het werken met hydraulisch aangedreven aanbouwdelen. Verder overtuigen de machines door een hefhoogte van 2,96 m voor de G2700E en 2,5 m voor de G2700E X-TRA.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details