Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
United Rentals 45 kVA 60 kWh Battery Pack genomineerd voor de MATEXPO Green Awards

United Rentals 45 kVA 60 kWh Battery Pack genomineerd voor de MATEXPO Green Awards

United Rentals Belgium is genomineerd voor de MATEXPO Green Award met de Battery Pack, een product met de meeste milieuvriendelijke eigenschappen. De onafhankelijke jury, bestaande uit diverse specialisten uit verschillende sectoren, selecteerde drie genomineerden voor de drie Awards. Dinsdagavond 5 september tijdens de opening van MATEXPO worden de winnaars bekend gemaakt.

De Battery Pack van 45 kVA is met zijn 60 kWh batterijpakket een duurzaam energieopslagsysteem. Ideaal voor het koppelen aan een stroomgenerator om deze optimaal te laten draaien tot een gecombineerd vermogen van 125 Ampère. Met als resultaat: vermindering van brandstofverbruik, geluid en slijtage van de generator.

Rond de periode van de MATEXPO lanceert United Rentals de Battery Pack in Europa. Het apparaat werkt onafhankelijk of met een generator. Waarbij het product geschikt is voor het voorkomen van lage belasting van generatoren, opvangen van pieken in de vraag naar stroom, zorgt voor piekbesparing en kan als ononderbroken stroomvoorziening worden ingezet.

Het is een milieuvriendelijke oplossing die zorgt voor het voldoen aan emissieregelgeving en duurzaamheidsdoelstellingen van bedrijven. De Battery Pack zorgt niet alleen voor een verlaging van de CO2-uitstoot, het draagt ook bij aan een verhoging van de betrouwbaarheid van een project. Het product sluit goed aan op de huidige marktvraag naar duurzaamheid.

Tijdens de 40ste editie van de MATEXPO van 6 tot 10 september in Kortrijk, België presenteert United Rentals de nieuwe Battery Pack. Kaarten zijn te verkrijgen op de website van MATEXPO, United Rentals is te vinden op stand R02 in de RAMBLA.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details