Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Van Dyck Marcel Belgium NV wordt officiële invoerder van Mercedes-Benz Unimog-voertuigen in België

Van Dyck Marcel Belgium NV wordt officiële invoerder van Mercedes-Benz Unimog-voertuigen in België

Van Dyck Marcel Belgium NV, een toonaangevende naam in de sector van machines voor tuin- en parkonderhoud, land- en bosbouw en wegenonderhoud, heeft met trots aangekondigd dat het is aangesteld als officiële invoerder van Mercedes-Benz Unimog in België. Deze benoeming voegt een nieuwe dimensie toe aan het reeds uitgebreide assortiment professionele machines dat het bedrijf aanbiedt.

De wereldwijd bekende Unimog, beroemd om zijn ongeëvenaarde off-road capaciteiten en veelzijdigheid, versterkt aanzienlijk het aanbod van hoogwaardige machines van Van Dyck Marcel Belgium NV. Deze samenwerking illustreert de toewijding van Marcel Van Dyck Belgium NV om te voldoen aan de behoeften van klanten en hen te voorzien van op maat gemaakte oplossingen voor uiteenlopende industriële toepassingen, zoals landbouw, bouw, nooddiensten en gemeentelijke dienstverlening en nog veel meer.

Met een indrukwekkende geschiedenis, innovatie en aanpassingsvermogen, heeft de Unimog bewezen uitstekende prestaties te kunnen leveren onder de meest uitdagende omstandigheden. Uitgerust met geavanceerde technologie en een uitgebreid scala aan aanbouwmogelijkheden, wordt de Unimog beschouwd als een veelzijdige machine die geschikt is voor diverse taken.

Dit markeert niet alleen een mijlpaal voor Van Dyck Marcel Belgium NV, maar ook voor de klanten en de bredere industrie. Wij kijken vol enthousiasme uit naar de mogelijkheden die deze samenwerking biedt en we zijn vastbesloten om klanten te voorzien van de beste oplossingen in hun klasse.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details