Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
VemaTrack lanceert nieuwe website voor de machinegebruiker: www.vematrack.com

VemaTrack lanceert nieuwe website voor de machinegebruiker: www.vematrack.com

Onlangs is de nieuwe website van VemaTrack voor de Benelux live gegaan. Geheel in het verlengde van de nieuw ontwikkelde huisstijl, welke goed aansluit bij de wereldwijde sterke positionering als dé toonaangevende rijwerkspecialist.

Deze nieuwe website is opgezet met het doel om voor de bezoekers zo inzichtelijk mogelijk te maken voor welke machines we rijwerkdelen aanbieden – en dat zijn er veel. Rijwerkdelen van VemaTrack zijn van hoge kwaliteit en snel leverbaar voor alle merken en types machines.

Diepgaande productinformatie
De productpresentatie van de leverbare rijwerkonderdelen is op de website naar een hoog niveau getild; er is op deze site veel informatie te vinden over de verschillende VemaTrack rijwerkonderdelen. Hierbij kun je denken aan; waar bevindt het rijwerkdeel zich in het complete rijwerk en hoe werkt het met andere onderdelen samen? Hoe vindt het productieproces van dit rijwerkdeel plaats? Wat zijn (na verloop van tijd) bekende slijtpatronen en hoe kan ik deze voorkomen?

VemaTrack

Eenvoudig de juiste rijwerkdelen aanvragen
Je kunt via een invulformulier eenvoudig een offerte aanvragen voor de rijwerkonderdelen die je nodig hebt voor je machine; dit kan je doen door bij de weergegeven selectieopties het merk en type in te geven van jouw machine of door het OEM nummer van de onderdelen in te vullen. Zodra je dit formulier verzendt nemen de VemaTrack rijwerkspecialisten zo snel mogelijk contact met je op om je te voorzien van de juiste informatie en prijzen.

Taalversies voor alle internationale dealers
De website gaat live in vijf taalversies: Engels, Nederlands, Duits, Frans en Spaans. Momenteel zijn de talen Nederlands, Engels en Frans beschikbaar. Duits en Spaans volgen binnenkort. VemaTrack werkt immers samen met een internationaal netwerk van dealers. Dit digitale hulpmiddel heeft als belangrijke functie om deze dealers te ondersteunen in de communicatie naar hun klanten.

VemaTrack

Via de dealer locator is het voor de machinegebruiker, waar ook ter wereld, eenvoudig te zien waar de dichtstbijzijnde VemaTrack dealer zich bevindt.

VemaTrack, Verhoeven en VMT International
Het moederbedrijf van VemaTrack, Verhoeven, is in 1957 opgericht als revisiebedrijf. Inmiddels heeft het bedrijf diverse dochterondernemingen en is het uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van grondverzetmachines, rijwerkdelen en toebehoren.

VemaTrack

In 2007 is het productmerk VemaTrack ontstaan om een antwoord te geven op de vraag naar rijwerkdelen van hoge kwaliteit, tegen competitieve prijzen. Dit was ook de start van de onderneming VMT International. VMT is het bedrijf dat de rijwerkdelen van VemaTrack wereldwijd via een uitgebreid, doch zorgvuldig geselecteerd netwerk van dealers verstrekt.

Destijds is VMT als zelfstandige start-up met een jong team van pioniers begonnen. Vandaag de dag hebben zij VemaTrack uitgebouwd tot een kwaliteitsmerk dat zich volledig richt op rijwerkonderdelen van machines die hun werk in de meest veeleisende omstandigheden moeten uitvoeren. We kennen de markt en de eindgebruikers erg goed en gebruiken de kennis van ons moederbedrijf om voor jou producten te maken waarmee je succesvol kunt zijn. Want jouw succes is ons succes!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details