Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Verhuurplatform Graaver.com breidt uit naar Wallonië

Verhuurplatform Graaver.com breidt uit naar Wallonië

Het online verhuurplatform breidt namelijk uit met twee nieuwe Waalse verhuurders: Lecomte-Fossion uit Havelange en Lietar uit Strépy-Bracquegnies. Vanaf nu is de website daarom ook beschikbaar in de Franse taal. 

Graaver.com is dé plek waar je online terecht kunt voor de beste verhuurders van kwalitatief goede graafmachines. Het online verhuurplatform werd halverwege vorig jaar opgezet in co-creatie met 10 verhuurders verspreid over Nederland en Vlaanderen. En nu krijgt het er dus twee gespecialiseerde partners in het Franssprekende deel van België bij! 

Binnen niet al te lange tijd zullen er nog twee andere Waalse partners aansluiten is de verwachting. Hiermee komt het aantal verhuurders dat vertegenwoordigd is op Graaver op 14. Daarnaast blijft het verhuurplatform zoeken naar nieuwe verhuurders in de Benelux en op termijn wil het uitbreiden naar landen daar buiten. 

Graaver is een initiatief van Verhoeven Grondverzetmachines BV. Een familiebedrijf met ruim 60 jaar ervaring op het gebied van grondverzetmachines en aanverwante activiteiten. In deze periode heeft het bedrijf uit Maarheeze een uitgebreid netwerk van Takeuchi-partners opgebouwd, waaronder Lecomte-Fossion en Lietar. Met hen wordt nu de volgende stap gezet om van Graaver een nog groter succes te maken. 

Kijk voor meer informatie op www.graaver.com 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details