Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Verminder de belasting van je spieren en gewrichten | Nieuwe STIHL ADVANCE Grip
De ergonomische bedieningshandgreep STIHL ADVANCE Grip voor bosmaaiers vermindert de belasting van spieren en gewrichten bij professioneel maai-, zaag- en hakselwerk.

Verminder de belasting van je spieren en gewrichten | Nieuwe STIHL ADVANCE Grip

Met de ergonomische bedieningshandgreep STIHL ADVANCE Grip wordt de bediening van professionele bosmaaiers minder vermoeiend

De nieuwe ergonomische bedieningshandgreep STIHL ADVANCE Grip ontlast gemeentewerkers en professionals in de bosbouw en het landschapsonderhoud bij het maaien, zagen of hakselen met een bosmaaier. Dankzij het vernieuwende bedieningsconcept kan je de stand van de handgreep aanpassen aan de uit te voeren taak. Hierdoor heb je meer controle en raak je minder vermoeid bij het hanteren van de machine, terwijl de druk op je spieren en gewrichten beperkt blijft. De nieuwe ergonomische bedieningshandgreep STIHL ADVANCE Grip behoort voortaan tot de standaarduitrusting van een groot aantal bosmaaiers van het huidige STIHL assortiment. Bovendien biedt STIHL zeven Upgrade Kits aan waarmee je tal van oudere modellen kan updaten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details