Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Volvo lanceert compact graafmachine ECR58F

Volvo lanceert compact graafmachine ECR58F

De nieuwe ECR58 F-generatie compacte graafmachines van Volvo Construction Equipment (Volvo CE) bieden een uitzonderlijk bestuurders-comfort, een ongekende veelzijdigheid en leveren topprestaties.

The industry’s best caba

Bij het ontwerpen van de ECR58F werden alle ‘best practices’ uit de sector gecombineerd tot één product. En dit is het resultaat: de 6-tons compacte graafmachine kan het volledige potentieel van zijn korte zwenkradius benutten en topprestaties leveren in een groot aantal toepassingen.

Tilt Quick Coupler

DE BESTE CABINE OP DE MARKT

Praktische workshops met klanten tonen aan dat deze machine een betere controle biedt en soepeler gecombineerde werkzaamheden kan uitvoeren dan de meeste grotere graafmachines. En dit is niet verwonderlijk. De ECR58F stelt een nieuwe norm op het gebied van bestuurderscomfort met de ruimste cabine op de markt. En toch is de totale grootte van de machine compacter dan ooit. Bovendien worden het welzijn, het vertrouwen en de veiligheid van de bestuurder verbetert door een vereenvoudigd werkstation en een gebruiksvriendelijke ervaring. Zo is de positie van de stoel t.o.v. de joystick aangepast en verbeterd, terwijl ze nog steeds samen gemonteerd zijn – een techniek die door Volvo geïntroduceerd werd. De Volvo-cabine is ontworpen om het hoogste bestuurderscomfort te bieden en is voorzien van effectieve geluidsisolatie, veel opbergruimte en 12V- en USB-aansluitingen. Een volledig te openen voorruit en een uitschuifbare zijruit dragen bij tot een panoramisch zicht rondom. Bestuurders kunnen de nieuwe ECR58 F-generatie snel en eenvoudig onder de knie krijgen dankzij het navigatiewiel, de 5” kleurendisplay en eenvoudige navigatie menu’s.

Take on more

VEILIGE EN EENVOUDIGE MULTITASK BEDIENING

De meeste ongelukken op sites zijn te wijten aan de compatibiliteit van uitrustingsstukken en het wisselen van gereedschap. Om deze problemen te voorkomen heeft de ECR58F een volledige reeds hulpstukken die perfect op de machine zijn afgestemd en gemakkelijk kunnen worden vervangen. Dit assortiment omvat bakken, sloophamers en de nieuwe kantelsnelwissel – met een kantelhoek van maximaal 2 x 90°. Hydraulische aanbouwdelen kunnen met precisie worden bediend met de proportionele vingertopbediening en de debietinstellingen kunnen eenvoudig worden aangepast dankzij nieuwe werkmodi. Een korte druk op de werkmodusknop opent een menu waarin de bestuurder eenvoudig de machine-instellingen kan afstemmen op het geïnstalleerde hulpstuk. Bestuurders kunnen maximaal 20 gereedschappen in de bibliotheek aanmaken. Voor elk gereedschap kunnen verschillende parameters worden aangepast om zo de machine perfect te kunnen afstemmen op de gewenste toepassing.

Top of the class

DE BESTE VAN DE KLAS

Een superieure stabiliteit, opbreekkracht, uitgraafkracht en hefvermogen resulteren in korte cyclustijden, zelfs bij het uitvoeren van de zwaarste taken. Verschillende intelligente functies zorgen samen voor een uitzonderlijk laag brandstofverbruik, zoals bijvoorbeeld het geavanceerde hydraulische systeem met lastdetectie en debietverdeling. ECO-modus en automatisch stationair draaien van de motor zijn standaardkenmerken van de ECR58 F-generatie. De ECO-modus verlaagt het brandstofverbruik verder – tot 10% – terwijl het automatisch stationair draaien van de motor onnodig brandstofverbruik voorkomt. Dankzij de automatische motoruitschakeling worden de niet-gewerkte uren niet geregistreerd, waardoor de onderhoudskosten worden verlaagd en de inruilwaarde wordt verhoogd. Wat het onderhoud van de machine betreft, zijn bepaalde onderhoudstaken verwijderd en zijn andere onderhoudsintervallen verdubbeld.

ecr58f-1-kopieren

De ECR58 F-generatie markeert het begin van een nieuwe filosofie voor de serie compacte graafmachines van Volvo: een filosofie die superieure prestaties en intelligente functies combineert met gebruiksgemak en een modern en innovatief ontwerp. Zoals alle graafmachines van Volvo, is de ECR58F voor meer dan 93% recycleerbaar, wat de reputatie van Volvo CE op het gebied van circulaire economie aantoont. De graafmachine is eveneens compatibel met bio-hydraulische oliën.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details