Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

Volvo Trucks start een nieuw platform in Europa om online tweedehands vrachtwagens te kopen

Kopers van vrachtwagens in Europa kunnen nu hun gebruikte Volvo-trucks kopen via één enkele website, www.VolvoSelected.com, die wordt beheerd door Volvo Trucks.

T2021_47312

7 mei 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De voertuigen kunnen over de hele wereld worden afgeleverd. Naast de vrachtwagens zijn ook aandrijflijndekking, servicecontracten en flexibele financieringsoplossingen beschikbaar.

Elk jaar verkoopt Volvo Trucks wereldwijd tussen de 15.000 en 20.000 gebruikte vrachtwagens. Met de website VolvoSelected.com wil Volvo Trucks het voor klanten gemakkelijker en minder tijdrovend maken om de juiste truck te vinden – die alle noodzakelijke inspecties en evaluaties heeft doorstaan. Volvo Selected, dat aanvankelijk in 20 talen beschikbaar was in Europa, is uitgerust met zoekfilters om te voldoen aan de behoeften van de truckkoper, zoals voertuigtype en asconfiguratie, om zo de juiste truck te vinden om zijn bedrijf te laten groeien.

“Het aankooptraject voor vrachtwagens verloopt steeds meer online en wordt een grensoverschrijdend of zelfs grenzeloze activiteit. Met Volvo Selected kunnen klanten  niet alleen tijd besparen, maar kunnen ze ook rekenen op de gemoedsrust die gepaard gaat met het werken met een leverancier die de voertuigen door en door kent ”, zegt Micke Rydbeck, Director Used Trucks bij Volvo Trucks.

De vrachtwagens kunnen worden afgehaald bij de dichtstbijzijnde Volvo Trucks-dealer of rechtstreeks aan klanten worden afgeleverd, afhankelijk van de lokale en regionale exportvoorschriften.

“Kopers van vrachtwagens kunnen ook kiezen uit verschillende servicecontracten, afgestemd op hun specifieke zakelijke behoeften en markt. Door Volvo Selected Pro     te gebruiken, krijgen kopers ook een internationale dekking van 12 maanden op de aandrijflijn, servicedocumentatie en garanties die de leeftijd en het aantal kilometers verifiëren ”, legt Micke Rydbeck uit.

Ook financieringsoplossingen voor de vrachtwagens zijn mogelijk. Met een handige geïntegreerde financiële calculator van Volvo Financial Services, VFS, kunnen klanten van het Volvo Selected-platform snel geschatte maandelijkse betalingen berekenen op basis van de huidige rentetarieven in hun markt.

www.volvoselected.comwww.volvotrucks.be

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details