Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Werkpaarden voor elke klus
In de stad haalt de 100% elektrische Townstar een rijbereik van bijna 400 kilometer.

Werkpaarden voor elke klus

Iedere onderneming stelt haar specifieke behoeftes centraal. Daarom biedt Nissan een veelzijdig portfolio bestelwagens aan op maat van de professional, inclusief een garantie van vijf jaar (of 160.000 kilometer) voor extra gemoedsrust. De Townstar, Primastar en Interstar spelen op hun eigen werkterrein, maar weten elk van aanpakken.

TOWNSTAR – UITSTOOTVRIJ DOOR DE STAD

De toekomst is elektrisch. Niet alleen de stedelijke LEZ-zones vragen erom, ook steeds meer klanten verlangen een leverancier met groene geloofsbrieven. Dan is de Townstar, verkrijgbaar met een korte of lange wielbasis, de geknipte oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven, gevestigd in en rond de steden.

Met een batterij van 45 kWh haalt de 100 % elektrische Townstar een gecombineerd rijbereik van 301 kilometer. In stadskringen stijgt dit zelfs naar 437 km, mede omdat dan de energierecuperatie optimaal werkt en zo de batterij vlotjes wordt bijgeladen. Naast een huiselijk stopcontact kan je de Townstar ook inpluggen aan een snellader, voor als de zaken niet al te lang mogen stilstaan of er toch grotere afstanden in het verschiet liggen.

In zijn lange versie (L2) wedijvert de Townstar met een medium bestelwagen, dankzij een laadvermogen van 777 kilo en een trekgewicht van 1,5 ton. Door zijn cargoruimte tot maximaal 4,3 m3, hoeft hij ook niet te bedanken voor een europallet want twee stuks schuiven soepel naar binnen. De brede opening aan de zijkant, toegankelijk via een schuifdeur, maakt het laden en lossen extra ergonomisch. Voor bedrijven die nog niet klaar zijn voor de elektrische omslag, is de Nissan Townstar ook verkrijgbaar met een zuinige benzinemotor.

Dankzij een waslijst aan rijhulpsystemen biedt de Primastar een optimale bescherming aan de bestuurder en de lading.

PRIMASTAR – ROBUUST EN EFFICIËNT

De stoere middelgrote Primastar is configureerbaar in een gesloten versie of als crewvariant voor personenvervoer. Zelfs in de standaard uitvoering vervoert hij drie europaletten, terwijl door een luik in het tussenschot probleemloos langwerpige voorwerpen mee kunnen. In de L2 bedraagt deze afstand zelfs 3,35 m. Voor zuinige ritten en lage kosten is er een 2 liter-dieselmotor die beantwoordt aan de strengste milieunorm van het moment: de Euro 6D. Hij is verkrijgbaar met 130 of 150 pk.

De cockpit van de Primastar fungeert ook als geconnecteerde werkruimte, waarin de chauffeur zijn administratie kan organiseren, genietend van het moderne infotainment aan boord. De veiligheid wordt gegarandeerd door een geheel van intelligente en actieve hulpsystemen, zoals dodehoek- en rijstrookwaarschuwing en een actieve noodrem voor efficiënte ongevallenvermijding.

De professional die de lat hoger legt, kan de Interstar bestellen met achterwielaandrijving of dubbele banden.

INTERSTAR – TREKKEN OF DUWEN?

De ruimste bestelwagen in het Nissanaanbod kan doorgaan voor een rijdend kantoor én rijdend magazijn. Uitgerust met slimme opslagsystemen, een lage laaddrempel en een veelvoud aan verankeringspunten kan hij in zijn flexibele laadruimte tot maximaal 15,8 m3 aan goederen vervoeren. Met een groot opbergvak bovenop het dashboard en een extra grote bergruimte onder de voorzetel, voor bijvoorbeeld een gereedschapskist, bulkt de cabine van opbergruimtes voor een nette en ordelijke werkplek.

Om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op de eisen van de klant, is de Nissan Interstar niet in één maar twee aandrijflijnen beschikbaar. Naast een zuinige voorwielaandrijving, verkrijgbaar in drie lengtes en drie hoogtes, is er ook keuze voor achterwielaandrijving, verkrijgbaar in twee lengtes en één hoogte. Deze laatste biedt het voordeel van meer laadstabiliteit en een hoger sleepgewicht. Wie de Interstar verder wil aansterken, kan hem met dubbele banden of een sper achteraan uitrusten. De 2.3-dieselmotor (met vermogens tussen 135 en 180 pk), ten slotte, verlaagt aanzienlijk de totale eigendomskosten. Zijn onderhoudsinterval ligt immers op twee jaar – ofwel 40.000 kilometer.      ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details