Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

Wij stellen een nieuwe samenwerking aan u voor!

cebeko-werf-72dpi-46_300dpi-kopieren

31 maart 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Tijdens hun 35 jarige bestaan is CEBEKO geëvolueerd van een klein familiebedrijf tot een gerenommeerde KMO. Doorheen de jaren werden diverse samenwerking afgesloten om een optimale service te kunnen garanderen. Tot op heden had CEBEKO drie merken in hun portefeuille: YANMAR, Cormidi en MultiOne. Met verdere uitbreidingen in het vooruitzicht stelt de speler in compacte bouw- en grondverzetmachines een nieuwe samenwerking voor. Zo is CEBEKO sinds kort officieel dealer en invoerder van Thwaites dumpers.

Thwaites, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, is één van de marktleiders die uitblinkt in kwaliteit en degelijkheid. Ze specialiseren zich specifiek in bandendumpers van diverse tonnages. Het geavanceerd ontwerp en de constante investeringen in apparatuur zorgen ervoor dat de klanten steeds het allerbeste mogen verwachten. Dit reflecteert zich niet enkel in de kracht en betrouwbaarheid van het product, maar ook in het grote belang voor klantentevredenheid, veiligheid en ergonomie.

cebeko-werf-72dpi-32_300dpi-kopieren

Twhaites specialiseert zich specifiek in bandendumpers van diverse tonnages.

 

Innovator

Al meer dan 6 decennia beantwoordt Thwaites aan de eisen van hun klanten en de vernieuwende en innoverende technologieën op de markt. Ze hebben hiervoor een Trumpf laser geïnstalleerd die met uiterste precisie optimale resultaten kan afleveren. Daarnaast werd er ook een IGM automatische lasrobot geïnstalleerd met uitstekende programmeertechnieken. Deze bestedingen in vernieuwende apparatuur hebben de innovatie, efficiëntie en veiligheid in hun Leamongton Spa fabriek verbeterd. Ian Brown, managing director van Thwaites: “In elke fase van productontwikkeling binnen de industrie heeft Thwaites zich als innovator geprofileerd.” Volgens Ian Brown zijn investeringen en innovatie kritische factoren voor deze business. Dankzij constante investerngen heeft Thwaites de productiviteit verhoogt en daarbij ook de veiligheid en efficiëntie van hun proces bevorderd.

Veiligheidscabine

Nieuw bij Thwaites is de cabineoptie voor hun 6 en 9 ton bandendumpers. Deze nieuwe Level 2 ROPS- en FOPS-cabine garandeert de veiligheid van de operator door hem te beschermen van vallende objecten en het kantelen van de machine. In de cabine kan men ook een geïntegreerd 360 graden camerasysteem terugvinden die de kans op werfongevallen fors vermindert. Thwaites Engineering Manager Bob McElvogue: “Ons zeer bekwame en ervaren engineering ontwerpteam, hier in onze fabriek in Warwickshire, heeft strategisch verbeteringen aan het bestuurderscomfort ontwikkeld en toegepast, die vermoeidheid van de bestuurder verminderen en de productiviteit op de locatie verbeteren.”    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details