Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
XCMG voor het eerst op Matexpo

XCMG voor het eerst op Matexpo

Firma Beel – Stand 302

XCMG is de derde grootste leverancier van grondverzetmachines wereldwijd en is vandaag met een serieuze opmars bezig in Europa. Dit bedrijf met Europese zetel en R&D afdeling in Düsseldorf (Duitsland) is in 183 landen actief met 38 000 werknemers, 14 fabrieken en 6000 servicepunten. Firma Beel is nu ook de trotse verdeler van XCMG-machines.

Om de groei van ons bedrijf te bestendigen en de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten te kunnen blijven garanderen, sloot Firma Beel begin dit jaar een exclusieve overeenkomst af met XCMG. Naast het gamma van Hitachi minikranen biedt Firma Beel nu ook als trotse verdeler XCMG minigravers aan alsook XCMG hoogtewerkers en verdichtingsmachines. 

Met de zeer lange traditie van beide bedrijven (XCMG sinds 1943 en Firma Beel sinds 1932) blijven we garant staan voor continuïteit en de gekende Power of Service. XCMG is daarbij een kwaliteitsvolle partner die ons groeiverhaal in België verder ondersteunt.

Alle XCMG minikranen zijn vlot leverbaar uit voorraad en worden standaard met 5 jaar garantie/10.000 draaiuren geleverd. Naast het gamma van Hitachi, waar Firma Beel zich 100% blijft op focussen, zien we XCMG als een aanvulling en een mogelijkheid om nieuw cliënteel aan te spreken. Met name klanten die eerder occasioneel een minigraver gebruiken en dus op zoek zijn naar een ideale prijs-kwaliteit in dat segment.

Intussen leverden we al tientallen machines af en krijgen we van de gebruikers alleen maar positieve signalen. 

Ook benieuwd naar het XCMG gamma? 

Kom dan langs op stand 302 op Matexpo!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details