Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Beton- en kalkcentrales: ontwerp, constructie, plaatsing
Discri biedt hybride installaties die werken met de meest edele en gerecycleerde materialen.

Beton- en kalkcentrales: ontwerp, constructie, plaatsing

DisCri sprl uit Jamagne is gericht op het ontwerp, de fabricage en plaatsing van beton- en kalkcentrales. Daarbij komen de automatisering en het blijvend service verlenen. Centraal staat om tegen lage kosten te kunnen groeien naarmate uw behoeften en de beschikbare ruimte toenemen.

Naast de kwaliteit van de fabricage en het productieniveau bestond de uitdaging er voor DisCri in om een schaalbaar concept voor te stellen: de hele automatisering wordt voorgesteld in een versie met meerdere trechters, bindmiddelen en additieven, zodat de fabriek ongeacht haar beginomvang kan groeien naar gelang de vraag toeneemt.

Cement- of kalkmengsels

Hoewel DisCri alle mengtechnieken aanbiedt, is het bedrijf gespecialiseerd in continu mengen. Het biedt hybride installaties die werken met de meeste edele en gerecycleerde materialen met cement of grond met kalk. De installaties zijn ook geschikt voor vloeibaar beton. Er wordt uitgegaan van volumetrisch en 100% gewichtsgebruik, met een vermogen van 60 tot 240 m³/h.

Alle formaten

Naast semi-industriële installaties biedt DisCri ook kleine units voor kleine ruimtes, bijvoorbeeld voor materiaalhandelaren of bedrijven die in hun eigen verbruik willen voorzien. Het gaat om vermogens van 40 tot 100 m³/h.

DisCriLog is specifieke software om centrales tot 8 bunckers te beheren.

Mobiel of vast

De MobiLime is een ‘mini-fabriek’ gemonteerd op een container of aanhangwagen, waarmee materialen direct ter plaatse kunnen worden verwerkt. Het werkt onveranderlijk met cementzand en kalkhoudende grond met grote efficiëntie. Het kan worden geladen bij de bull of direct via het scherm. Vermogen van 60 tot 120 m³/h

Automatisering

DisCriLog is de specifieke en zeer intuïtieve software die alle DisCri-installaties voor centrales met maximaal 8 bunckers beheert. De software is zeer compleet en maakt het gebruik van verschillende controlestations mogelijk: display, PC, tablet,… Zo kunt u met deze managementsoftware vanuit de controlekamer of de bulldozer de controlecentrale bedienen en tegelijkertijd uw prestaties direct vanaf uw vakantie observeren.

After sales

DisCri verzorgt ook het onderhoud van de centrales en is de vertegenwoordiger van een grote fabrikant van metalen silo’s en mengers van alle types. Het gebruik van hoogwaardige mechanische onderdelen van gangbare merken verhoogt uw autonomie van interventie en productie.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details