Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
De Renault Trucks T High 1894 gelimiteerde verjaardags-editie

De Renault Trucks T High 1894 gelimiteerde verjaardags-editie

Renault Trucks viert 125 jaar geschiedenis met een nieuwe limited edition: de T High 1894 Edition. Door verwijzingen naar de geschiedenis van het merk en een moderne stijl te combineren, wordt dit uniek voertuig in Europa op de markt gebracht met in een oplage van slechts 125 exemplaren.

Om 125 jaar knowhow en innovatie te vieren, onthult Renault Trucks zijn nieuwe limited edition, de T High 1894 Edition. De Franse fabrikant brengt hulde aan zijn roots met dit voertuig, dat de kleuren van het Berliet-logo opneemt.

De carrosserie heeft een exclusieve nachtblauwe kleur. Sommige delen van het voertuig, zoals het radiator rooster, worden gemarkeerd door een goudgele verf en andere componenten zoals de velgen zijn rood geverfd.

De T High 1894 is ook uitgerust met luchthoorns en “light bars” in een geelgoud frame.

Verschillende grafische elementen zijn aangebracht op de carrosserie die de lijnen en de dynamiek van het voertuig versterken. De “zijskirts” krijgen een logo ontworpen voor deze gelegenheid, namelijk de silhouetten van iconische vrachtwagens van het merk met in het midden het locomotief – logotype van Berliet.

T High 1894

Het interieur van het voertuig geeft dezelfde kleurcode weer. Het dashboard en het stuurwiel zijn nachtblauw en de deurinterieurs zijn rood en blauw. De stijlvolle en comfortabele zwartlederen Recaro®-bekleding is rood gestikt en de hoofdsteun is geborduurd met de ‘Edition 1894’-handtekening in goudtinten. De 1894 T High is ook uitgerust met rode gestikte vloermatten en verduisteringsgordijnen in zwart goud.

Deze gelimiteerde editie beschikt ook over geavanceerde apparatuur die het bestuurderscomfort verbetert, zoals het breedbeeld LCD-dashboard “1894 Edition” en het secundaire ROADPAD + -scherm met back-upcamera. De T-High 1894 is uitgerust met een 13-liter motor met een vermogen van 520 pk.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details