Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
EASY RENT truck & trailer breidt uit met een nieuwe locatie in Herstal/Luik !

EASY RENT truck & trailer breidt uit met een nieuwe locatie in Herstal/Luik !

Door de strategische fusie van de twee bedrijven kunnen de klanten nu profiteren van een nog uitgebreider productassortiment, naast de gebruikelijke eersteklas service. Bovendien biedt de centrale ligging van de nieuwe basis in Herstal bij Luik een gunstige en snelle toegang via talrijke autosnelwegverbindingen.

Of het nu gaat om betonmixers, vrachtwagens met haakarmsysteem, kippers, trekkers of diepladers ‐ klanten uit de bouw‐ en transportsector beschikken over een grote keuze aan voertuigen die onmiddellijk beschikbaar zijn voor elke uitdaging op de werf.

Atelier RC fabriceert en monteert al meer dan 40 jaar haak‐, kip‐ en kraansystemen in eigen werkplaats. Met deze ervaring en vakkennis weet Atelier RC de klanten te overtuigen met de beste kwaliteit. Eveneens is RC Atelier een erkend fabrikant in de sector.

Om klanten de beste constructie kwaliteit en afwerking te garanderen en productietijden te verkorten, worden de fabricageprocessen voortdurend geoptimaliseerd.

Het hele gamma wordt afgerond met flexibele huuroplossingen ‐ of het nu gaat om huur op korte of lange termijn, leasing of huurkoop.

Snel! Simpel! Onmiddellijk beschikbaar!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details