Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

EASY RENT truck & trailer breidt uit met een nieuwe locatie in Herstal/Luik !

DJI_0047_GF

21 mei 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Door de strategische fusie van de twee bedrijven kunnen de klanten nu profiteren van een nog uitgebreider productassortiment, naast de gebruikelijke eersteklas service. Bovendien biedt de centrale ligging van de nieuwe basis in Herstal bij Luik een gunstige en snelle toegang via talrijke autosnelwegverbindingen.

Of het nu gaat om betonmixers, vrachtwagens met haakarmsysteem, kippers, trekkers of diepladers ‐ klanten uit de bouw‐ en transportsector beschikken over een grote keuze aan voertuigen die onmiddellijk beschikbaar zijn voor elke uitdaging op de werf.

Atelier RC fabriceert en monteert al meer dan 40 jaar haak‐, kip‐ en kraansystemen in eigen werkplaats. Met deze ervaring en vakkennis weet Atelier RC de klanten te overtuigen met de beste kwaliteit. Eveneens is RC Atelier een erkend fabrikant in de sector.

Om klanten de beste constructie kwaliteit en afwerking te garanderen en productietijden te verkorten, worden de fabricageprocessen voortdurend geoptimaliseerd.

Het hele gamma wordt afgerond met flexibele huuroplossingen ‐ of het nu gaat om huur op korte of lange termijn, leasing of huurkoop.

Snel! Simpel! Onmiddellijk beschikbaar!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details