Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Galaxy Mighty Trac ND L-4: het jaar rond dé ‘specialist’ voor schrankladers

Galaxy Mighty Trac ND L-4: het jaar rond dé ‘specialist’ voor schrankladers

De nieuwe Galaxy Mighty Trac ND, ontwikkeld op basis van de internationaal erkende expertise van Galaxy in de productie van hoogwaardige banden voor schrankladers, is jaar in, jaar uit opgewassen tegen zijn werk. Deze nieuw ontwikkelde L-4 band voor schrankladers levert uitmuntende prestaties op zowel een harde ondergrond, zoals wegen of verharde erven, als in kleverige modder, los zand of sneeuw. Als een betrouwbare ‘specialist’ biedt het unieke loopvlakpatroon met grote blokken het hele jaar door tractie, ongeacht de omstandigheden.

Prestaties en duurzaamheid voorop

Het niet-richtingsgebonden profiel van de Mighty Trac ND wordt gekenmerkt door grote profielblokken, getrapte schoudernokken en hoekige lamellen. Terwijl de grote nokken zorgen voor een loopvlak dat 10 procent groter is dan het loopvlak van vergelijkbare, concurrerende banden, vervullen de gripverbeterende lamellen een essentiële functie bij het verzekeren van betrouwbare tractie op gladde oppervlakken. Ook qua slijtvastheid op wegen, effectieve snij- en breukvastheid, treksterkte en de bijzonder voortreffelijke hittebestendigheid, scoort de nieuwe Galaxy band voor schrankladers als beste in zijn soort.

galaxy-mightytrac_15-view-kopieren

De uitzonderlijke robuustheid en duurzaamheid van deze band is te danken aan de speciale compounds. Naast de sterke constructie van de zijwand met randbeschermers, beschermen deze de Mighty Trac ND effectief tegen schade van buitenaf. “Deze nieuwe band voor schrankladers is ontwikkeld voor gebruikers die jaar in, jaar uit, op allerlei soorten ondergrond optimaal moeten presteren, zonder dat ze tussen de jaargetijden steeds de banden moeten wisselen. Dankzij de speciale constructie en de gebruikte compounds is dat precies waar de Mighty Trac ND voor staat”, aldus Angelo Noronha, President EMEA van Alliance Tire Group.

De nieuwe Galaxy Mighty Trac ND voor schrankladers is verkrijgbaar in maat 10-16.5NHS en 12- 16.5NHS. Maat 14-17.5NHS is momenteel in ontwikkeling.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details