Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Hyundai Material Handling introduceert zijn nieuwe 9V dieselheftrucks – “Boordevol intelligentie”

Hyundai Material Handling introduceert zijn nieuwe 9V dieselheftrucks – “Boordevol intelligentie”

Hyundai Material Handling introduceert zijn nieuwe Stage Vserie met een compleet aanbod van 9V-modellen. Het nieuwe programma vormt een intelligente generatie dieselheftrucks met een hefcapaciteit van 2,5 tot 5 ton en combineert een robuust en gelikt extern design met prestatieverbeterende eigenschappen. Daarnaast wordt er in de tweede helft van 2021 een serie zware dieselmachines op de markt gebracht.

Een machinereeks om toekomstige logistieke knelpunten te verhelpen: ver boven de Stage V-norm

In onze missie “Moving You Further” streven de Hyundai-technici naar een ongeëvenaard niveau in klanttevredenheid door een maximale brandstofzuinigheid, verbeterde productiviteit, extra veiligheidsvoorzieningen en een verbeterde bedrijfstijd van de machines te bieden, terwijl tegelijkertijd een uitstekend bestuurderscomfort wordt gecreëerd. Deze nieuwe generatie vorkheftrucks, met een hefcapaciteit van 2,5 tot 3,5 ton (diesel 9V-serie) en 3,5 tot 5 ton (diesel 9VB/VC-serie), vormt de perfecte afspiegeling van deze uitgangspunten. Zij staan voor trucks die de markteisen ver overschrijden door intelligente functies voor alle belangrijke criteria te bieden, terwijl aan de Europese Stage V-emissieniveaus wordt voldaan.

Beste standaardgarantie in de branche

Centraal in deze nieuwe heftruckserie staan thema’s als brandstofzuinigheid, productiviteit, veiligheid, gemak en verbeterde bedrijfstijd. Om al die intelligente eigenschappen te ondersteunen, biedt Hyundai Material Handling de beste standaardgarantie in de branche.
Naast de standaardgarantie van 2 jaar/3000 uur voor de heftrucks profiteert de Hyundaiaandrijflijn van 1000 uur extra, zodat de aandrijflijn over een garantie van 2 jaar/4000 uur beschikt.*

Moving You Further, voorbij Stage V

Ongeëvenaarde brandstofzuinigheid en werkproductiviteit – waardoor de TCO (totale eigendomskosten) dalen. (eigenschappen en voordelen op basis van de 9VB/VC-serie)

Comfort en veiligheid van de bestuurder staan op de eerste plaats (eigenschappen en voordelen op basis van de 9VB/VC-serie)


Duurzaamheid en onderhoudsgemak zijn belangrijk (eigenschappen en voordelen op basis van de 9VB/VC-serie)

Christopher Thompson, hoofd verkoop West-Europa voor Material Handling zegt het volgende over de nieuwe heftruckserie: “Onze nieuwe Stage V-serie dieselheftrucks ‘Boordevol intelligentie’ toont de inzet van Hyundai op het gebied van continue productontwikkeling als antwoord op de behoeften van onze Europese klanten. Onze nieuwe Stage V-motoren bieden aanzienlijke verbeteringen in brandstofzuinigheid in combinatie met gemakkelijk onderhoud wat resulteert in lagere bedrijfskosten. Maar dat is niet het enige. We hebben ook van de gelegenheid gebruikgemaakt om nieuwe en verbeterde eigenschappen te ontwikkelen die een positieve invloed hebben op het comfort, de veiligheid en de prestaties van de bestuurder. Voeg daar nog eens de beste standaardgarantie in de branche bij en u beseft dat Hyundai Material Handling een betrouwbare partner is.” *Voorwaarden zijn van toepassing. Bespreek de optimale oplossing voor uw behoeften met uw dealer.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details