Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
JAWMAX® 200: Ontwikkeld door professionals voor professionals
Mobiele kaakbreker JAWMAX ® 200 is de sterkste en lichtste in de compacte klasse.

JAWMAX® 200: Ontwikkeld door professionals voor professionals

Voor zijn 70e verjaardag lanceerde de Oostenrijkse fabrikant een nieuwe mobiele kaakbreker en herdefinieerde hij de normen in het veld.

Met de JAWMAX® 200 mobiele kaakbreker presenteert het Oostenrijkse bedrijf een compleet nieuw, compact, solide, functioneel en krachtig model met vele voordelen. Nog voor de officiële productlancering herpositioneert SBM haar verkoopstrategie op het gebied van mobiele verwerkingsinstallaties. De officiële presentatie van de nieuwe machine vond plaats, evenals de productlancering op 15 oktober 2020.

Sterkste en lichtste

De JAWMAX® 200 is de sterkste en lichtste in de compacte klasse. Deze mobiele kaakbreker, ontworpen voor natuursteen en diverse recyclingmaterialen, is een echte parel van de technologie. Hij garandeert maximale prestaties met een minimum aan gewicht en compacte transportafmetingen. De digitale ‘SBM Crush Control’ leidt u eenvoudig en veilig door alle bedieningsstappen voor maximaal bedieningscomfort.

Volautomatische openingsverstelling, overbelastingsbeveiliging, radiografische afstandsbediening, magneet en neerlaatbare afvoerband zijn slechts enkele van de highlights van de nieuwe JAWMAX® 200. Krachtig, innovatief en van de hoogste kwaliteit is dit intuïtieve systeem een betrouwbaar hulpmiddel voor de verwerking van beton, asfalt en bouwpuin. Dankzij de bijzonder eenvoudige en betrouwbare bediening kan hij ook door minder ervaren operators worden gebruikt. Het nieuwe systeem opent dus een groot potentieel, vooral op kleine bouwplaatsen.

De wereldwijde trend naar recycling toont ook het toekomstige potentieel van de nieuwe JAWMAX® 200. Tot slot worden de mobiele units voornamelijk gebruikt voor de recycling van oude wegenbouwmaterialen, asfalt, bakstenen en bouwafval.

JAWMAX®200: Highlights

• Maximale prestaties en rendabiliteit. Laag brandstof- en elektriciteitsverbruik.
• De grootste breekkamer in zijn 1000*600-klasse bereikt een doorvoercapaciteit van 250 ton/uur.
• Dubbele levensduur van de kaken dankzij het rotatieconcept van SBM.
• Dankzij de SBM Crush Control is de aandrijving eenvoudig en veilig in gebruik.
• Gemakkelijk te vervoeren, klaar voor onmiddellijk gebruik
• Voor een totaal gecombineerd gewicht met een transporteenheid van minder dan 60 ton is slechts één transportdocument nodig.
• De optionele buigzone – een uitvinding van SBM (MFL) – verhoogt de compatibiliteit met vreemde voorwerpen. De optionele overlastsensor detecteert onbreekbare materialen, zoals ijzer, in de breekkamer en beschermt zo de breker tegen beschadiging.
• Uitgerust met stopcontacten (400 V en 200 V) en LED-koplampen voor de verlichting van het werkgebied, zwaailamp en zoemer om storingen te signaleren, evenals een radiografische afstandsbediening.
• Diesel- of elektrische aandrijving. De elektrische aandrijving van de breker zorgt voor een maximale rentabiliteit en een betrouwbare werking.• De 300 liter dieseltank is voldoende voor 2 tot 3 dagen productie.
• Geluidsarm en met een lage CO2-uitstoot.
• De HMI (Human Machine Interface) via het aanraakscherm. 10″ touchscreen
• De SBM Crush Control applicatie levert alle relevante gegevens van de machine aan de smartphone.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details