Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie
Magni Benelux brengt een meer dan interessant alternatief op het vlak van verreikers op de markt.

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie

Enige tijd terug werd Magni Benelux opgestart om de producten van het Italiaanse Magni in de Benelux te promoten. Het Italiaanse familiebedrijf staat bekend voor zijn innoverende producten die zich van de concurrentie onderscheiden door hun capaciteit, veiligheid, comfort en eenvoudige bediening.

Als importeur staat Magni Benelux te Deinze in voor de ontwikkeling van een dealernetwerk en de ondersteuning van die dealers met service, training en onderdelenbevoorrading. “Wij richten ons zelf meer op de grote verhuurders, terwijl de dealers zich door hun nabijheid meer op de eindklanten kunnen concentreren”, vertelt Nico Meerschaut. “In onze werkplaats in Deinze worden de machines klaargemaakt voor aflevering en houden we een stock aan van onderdelen en wisselstukken. We beschikken hier ook over servicevoertuigen voor onderhoudswerkzaamheden bij de klant of technische interventies.”

De roterende verreiker

Magni biedt een productlijn aan van telescopische verreikers met vaste mast voor de bouwsector. Maar de core business zijn de roterende verreikers van het merk. “Riccardo Magni wou verder gaan met de ontwikkeling van de verreiker dan zijn toenmalige werkgever en startte met Magni Telescopic Handlers in 2012.”, gaat Nico Meerschaut verder. “De aandacht bij de verdere ontwikkeling van de machines lag vooral bij veiligheid, prestaties (reikwijdte en hefvermogen) en de eenvoudige manipulatie en dat is vandaag nog altijd zo. Wij bieden roterende verreikers met een bereik tot 51 m en hefvermogens tot 13 ton. Een voorbeeld van het doordacht ontwerp is het eenvoudige bedieningsscherm, de automatische stabilisatie, de aanpassing van de capaciteit in functie van de opstelling en de verschillende rijmodi. Andere sterke punten zijn de uniforme cabine voor alle modellen met een uitstekend zichtbereik, comfort, veiligheid en ergonomie of details zoals de in de mast weggewerkte leidingen bekleed met kevlar.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details