Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
NieuwsWegtransport

Samenwerking LMJ Construct en Kögel rond

LMJ Construct is nu ook erkend servicepartner voor opleggers en aanhangwagens van het merk Kögel.

IMG_20201029_112046 kopiëren

10 november 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Michael Op de Laak, after-sales manager Benelux van Kögel en Rik Van Gorp, servicemanager voor LMJ Construct spreken van een win-winsituatie.

LMJ construct laat al langer ‘transporteurs en vakmannen bollen’, zoals de slogan van het bedrijf verduidelijkt. Klanten vertrouwen ook al langer met alle merken aanhangers op onderhoud en reparaties door het ervaren team van LMJ construct. Het is dus niet zo dat binnenkort pas de eerste Kögelaanhanger in Turnhout hersteld, gerenoveerd of verbeterd zal worden. Het tegendeel is waar: door deze samenwerking geeft Kögel het vertrouwen aan LMJ en hun goedkeuring, waardoor de Turnhoutse KMO zich nestelt onder de vleugels van de trailergigant en erkend wordt als servicepartner in de wijde omtrek.

Transporteurs kunnen zo zorgeloos bij één professionele en officiële servicepartner terecht met alle keurings-, garantie-, expertise en herstelwerken die hun Kögeltrailer nodig heeft. Zeker in een efficiënte en hyperkostenbewuste sector als de logistiek wint het principe van één aanspreekpunt voor alle oplossingen aan belang.

Gigant met familiaal karakter

Het Duitse Kögel Fahrzeugwerke GmbH produceerde in topjaar 2007 zo’n 24.000 voertuigen per jaar. Meer dan twee derde daarvan werd naar Europese landen geëxporteerd. Daarmee is Kögel top 10 in de wereld. Let u er maar eens op: u kan de snelweg niet op zonder ze tegen te komen!

Hoewel we dus over de grote merken spreken, blijft de onderneming familaal geleid. Grote baas sinds 2009, Ulrich Humbaur, waakt over het middenstandskarakter van de multinational. Iets wat perfect past bij het DNA van LMJ. ‘Ook voor het andere merk van Ulrich Humbaur, jawel … Humbaur diepladers en zware aanhangers, is LMJ hun partner in België.

Dat zo’n grote trailerbouwer het officiële label en daarmee zijn vertrouwen geeft aan een KMO uit Turnhout is daarmee veel logsicher dan het op het eerste gezicht lijkt. We zijn (nog?) niet van dezelfde schaal, lacht Rik van Gorp, maar we delen dezelfde kennis, technieken en waarden. Ook voor ons is zaken doen een familiale kwestie van vertrouwen en samenwerking’.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%