Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Bouwbedrijf Wanty rekent voor opvolging van containers op GeoTracer
GeoTracer zorgt er bij Wanty voor, dat elk soort materieel, al dan niet voorzien van stroom, is te traceren.

Bouwbedrijf Wanty rekent voor opvolging van containers op GeoTracer

Net als andere bouwondernemingen heeft Wanty, de grootste bouwfirma van Wallonië, containers op verschillende locaties. Het bedrijf is voornamelijk actief bij wegenwerken en infrastructuurbouw. Verder telt Wanty op vandaag 1500 werknemers, 500 machines en 150 containers. Het spreekt voor zich dat alles manueel opvolgen niet evident is en bovendien een hoop onnodige administratie met zich meebrengt.

Vragen, vragen, vragen….

  • Verschillende vragen drongen zich op als het ging om de lokalisatie van containers:
  • Waar bevinden de containers zich actueel?
  • Vanwaar komen de containers?
  • Waar moeten de containers heen?

GeoSpotter als oplossing

Gelukkig kwam GeoTracer met het antwoord op dit vraagstuk en stelde het bedrijf de GeoSpotter als oplossing voor. Wanty was meteen overtuigd, want het systeem geeft op elk moment het overzicht van de real-time locatie van de containers. De technologie van GeoTracer zorgt er met andere woorden voor, dat je elk soort materieel, al dan niet voorzien van stroom, kan traceren. Als pluspunt is de GeoSpotter eenvoudig te monteren en heeft hij een wereldwijde dekking.

Wanty telt op vandaag 1500 werknemers, 500 machines en 150 containers.

Antidiefstal

Voor bouwgroep Wanty is het systeem vooral een handige hulp om de locatie van alle containers na te gaan, maar de GeoSpotter helpt ook tegen diefstal. Wanneer het bedrijf merkt dat een container van een site verdwenen is, kunnen ze de vermiste container meteen opsporen dankzij het systeem van GeoTracer. Het systeem is ook geschikt voor het beveiligen van andere voorwerpen. Het compacte toestel kan in eender welk object geplaatst worden.

Andere bouw-oplossingen?

Naast de GeoSpotter biedt het bedrijf nog andere interessante geolokalisatie-oplossingen aan. Ga zeker eens langs bij GeoTracer als je op zoek bent naar asset management, tijdregistratie, het opvolgen van draaiuren van machines en/of het beveiligen van materieel allerhande.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details