Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Breder productaanbod voor meer flexibiliteit
De TCX is geschikt voor machines van 0 tot 2 ton en heeft een passende ophanging direct aan de lepelsteel.

Breder productaanbod voor meer flexibiliteit

Het resultaat is dat Steelwrist haar productenpakket uitbreidt met een volledig gietstalen TCX S30-180 kantelstuk en een gietstalen S30-180 snelwissel. Beide producten kunnen geleverd worden met een handmatige of hydraulische bediening van de snelwissel, naar keuze van de klant.

Tekst en beeld | Steelwrist

Steelwrist kwam in 2012 met de eerste gietstalen snelwissels en momenteel werken er duizenden eenheden in het veld. De voordelen van gietstaal zijn  evident en inmiddels bekend wanneer we kijken naar de combinatie van eigen gewicht en sterkte tegenover gelaste constructies. Het TCX kantelstuk en de S30 wisselaar zijn beide uitgerust met de Front Pin Safety Hook die voldoet aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid bij snelwisselaars.

Het TCX kantelstuk en de S30 wisselaar zijn beide uitgerust met de Front Pin Safety Hook.

“Met het TCX kantelstuk combineren we een veilige compacte snelwissel met een kantelfunctie welke de minigraver veelzijdig inzetbaar maakt. Een perfect alternatief voor een kantelbakje en zeer geschikt voor bijvoorbeeld de moderne hovenierswerkzaamheden”, klinkt het. Installatie op de machine is eenvoudig en de TCX heeft een laag eigen gewicht. De TCX is geschikt voor machines van 0 tot 2 ton en heeft een passende ophanging direct aan de lepelsteel met onderaan een mechanische of hydraulische S30 snelwissel naar keuze. De nieuwe TCX vervangt de bestaande TMX serie.

De grote contactoppervlakken, de uitvoering zonder lasnaden en het optimale materiaalgebruik zorgen voor een extreem robuust ontwerp en een lange levensduur van de S30 snelwissels en de TCX kantelstukken. Een lasthaak is optioneel leverbaar.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details