Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
CAT® Hydraulic Connecting S Type koppelingen bevorderen de productiviteit, zorgen voor langere onderhoudsintervallen en zorgen ervoor dat veiligheid een prioriteit blijft

CAT® Hydraulic Connecting S Type koppelingen bevorderen de productiviteit, zorgen voor langere onderhoudsintervallen en zorgen ervoor dat veiligheid een prioriteit blijft

Graafmachines van vergelijkbare grootte kunnen uitrustingsstukken delen, waarbij HCS-koppelingen een breed scala aan machines ondersteunen van 311-340 graafmachines met rupsplaten en M314-M322 graafmachines met banden. HCS-koppelingen bieden gemiddeld een 37 procent hogere opbrengst in vergelijking met toonaangevende concurrenten. Zij zijn ontworpen voor hoge opbrengsten en zijn geschikt voor hydromechanisch gereedschap bij de sloop en bij grondverzetwerkzaamheden in de stad. De geringere hydraulische begrenzing resulteert in een grotere brandstofzuinigheid van de machine. Aangezien de overschakeling tussen uitrustingsstuk maar heel weinig tijd kost, zullen machinisten eerder geneigd zijn om van uitrustingsstuk te wisselen als dat nodig is en meer uitrustingsstukken zullen gebruiken die geschikt zijn voor de taak.

De interne snelkoppelingen bieden gemiddeld een tienmaal langere levensduur dan koppelingen van toonaangevende concurrenten. Het ontwerp van de snelkoppeling voorkomt verontreiniging van het hydraulische systeem, terwijl het ontwerp van de koppeling belangrijke slangen en componenten beschermt tegen beschadiging binnen in de koppeling.

HCS-koppelingen bieden toonaangevende sensortechnologie en er zijn meerdere maatregelen genomen om uitrustingsstukken aangesloten te houden als de hydraulische druk wegvalt. De koppeling geeft tevens zichtbare en hoorbare signalen evenals bevestiging op het scherm van de machine in de cabine bij een geslaagde koppeling met het uitrustingsstuk.

Een complete lijst met Hydraulic Connecting S Type koppeling wordt binnenkort op cat.com gepubliceerd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details