Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Producten

Code oranje zet baktanden op scherp

c-rex-photo-2-1-kopieren

30 oktober 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De even sympathiek als agressief ogende C-REX-baktanden hebben hun plaats in de keiharde wereld van het grondverzet inmiddels veroverd. Het blijken taaie volhardende bijters die verrassend gemakkelijk in de omgang blijken te zijn. Combi Wearparts haalde twee jaar geleden fors uit met deze revolutionaire tanden en de belangstelling blijft onverminderd groot.

Dat was te verwachten, want ze zijn bijzonder indrukwekkend en dat beperkt zich écht niet alleen tot het uiterlijk! De C-REX is zo innovatief dat je eigenlijk van een revolutie in baktanden zou

kunnen spreken.

Zo gaat het verwisselen van de C-REX razendsnel en is verrassend eenvoudig. Het gebruik van een hamer behoort zelfs tot het verleden, een kwartslag draaien van een speciale sleutel volstaat! Dat allemaal dankzij een enkele sluitpen – het enige losse onderdeel van het systeem – dat bovendien nooit hoeft te worden vervangen, simpelweg omdat het niet slijt.

Maar is nog veel meer: de uitgekiende vorm van de C-REX maakt deze tand zelfscherpend. Tezamen met het extra volume slijtmateriaal resulteert dat onmiddellijk in een ongekend lange levensduur èn … ruim 80% van de tand kan worden op gesleten, voordat vervanging nodig is.

Heel veel monsterlijk grote bakken — tot 55 ton — laten al graag hun oranje gebit zien en voor bakken van 12 ton zijn er ook C-REX tanden.     


Kennismaken met de unieke voordelen van de C-REX hoeft niet te wachten tot de spreekwoordelijk half-jaarlijkse (bak)gebitscontrole. Geha Laverman, de grootste slijtproducten leverancier van Europa, laat zijn oranje tanden zien met een bijzonder aantrekkelijke aanbieding: Code Oranje.

Bel nù +31 75-6539800 en profiteer van een razend scherp aanbod! Code Oranje loopt af op 31 december 2019!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details