Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Containerspecialist CARU Containers focust op service & kwaliteit
Als specialist in de verkoop, verhuur en verbouwing van containers – zowel gebruikte als nieuwe – profileert CARU Containers zich als de grootste onafhankelijke handelaar in zeecontainers wereldwijd

Containerspecialist CARU Containers focust op service & kwaliteit

Opererend vanuit 10 kantoren in 9 verschillende landen bedient CARU Containers markten over de hele wereld. “Wij ontzorgen en bedienen de klant van a tot z.  Van een eerste contact tot en met het onderhoud van klantenrelaties en service na verkoop”, aldus Peter Vergauwen, accountmanager bij CARU Containers België.

CARU Containers werd in 2000 geboren uit een fusie tussen CATU Rotterdam, Trade Craft en Lease Craft. Met CARU maakten Rob Tromp, de huidige CEO, en Paul Ockers de handel in containers professioneler en menselijker. Peter Vergauwen: “Ikzelf kwam in 2008 in het CARU-team terecht en ik kan teren op in totaal 30 jaar ervaring in de containerbusiness. Het mooie aan CARU Containers is dat we op het vlak van containers de volledige sector omhelzen. Van verkoop, verhuur en leasing tot modificaties. En alle sectoren kunnen bij ons terecht, van de kleinste particulieren die makkelijk en snel containers kunnen bestellen in onze webshop tot grote bedrijven.”

Voor CARU Containers zijn menselijkheid en een klantgerichte service cruciaal.

Uitvinding van de eeuw

Voor CARU is de container een product zonder pretenties en de uitvinding van de 20e eeuw. “Containers doen wat ze doen, en zijn daar behoorlijk goed in”, klinkt het. “En dankzij hun eenvoud zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij bij CARU herkennen ons in de container, want ook wij zijn constant op reis. We ontdekken nieuwe landen, nieuwe manieren van handelen en nieuwe digitale technologieën. Ons doel is het kopen of huren van een container simpel, menselijk en leuk te maken. En het lijkt erop dat deze aanpak werkt: we zijn uitgegroeid tot een van de grootste containerhandelaren ter wereld.”

Containers zijn al jaar en dag een standvastig product, maar dat betekent niet dat de aandacht voor innovatie moet verzwakken. Peter Vergauwen: “Aan het product op zich, een stalen box, verandert er niet veel. Maar windstil is het op het vlak van innovatie zeker niet. Zo investeerde CARU al in 2013 in de 4FOLD-container, een opvouwbare container waardoor vier lege containers slechts de ruimte van één zeecontainer innemen. Ook verven de fabrieken tegenwoordig alle containers met verf op  waterbasis. Duurzaamheid en milieu worden steeds belangrijker in de containerbusiness en ook zeker voor CARU. Zo is al bijna de helft van het wagenpark elektrisch en gaan wij verder met het verduurzamen van onze business.” 

Voor CARU is de container een product zonder pretenties en de uitvinding van de 20e eeuw.

Verregaande modificatie

Voor CARU Containers zijn menselijkheid en een klantgerichte service cruciaal. Of het nu om verkoop, verhuur of modificaties gaat. En wat die modificaties betreft, is de klant koning. “Zolang de gewenste aanpassingen binnen de ISO-normen blijven, kunnen wij diverse modificaties verzorgen”, aldus Peter Vergauwen. Zo kan CARU de container voorzien van onder andere loopdeuren, vaste ramen, draaikiepramen en een tussenwand. Of – klimaatbeheersing indachtig – van metalen ventilatieroosters in verschillende maten, isolatie en een airconditioner. Ook een groepenkast, schakelaars en lichtpunten kunnen geplaatst worden, net als een andere vloerafwerking, van aluminium traanplaat tot pvc. Daarnaast modificeert CARU containers tot een volledig ingerichte werkplaats, eventueel met lekbakken, rekken, werkbanken of kasten. En tot slot kunnen de containers worden gespoten in alle gewenste (bedrijfs)kleuren, al dan niet afgewerkt met een logo. Heb je de containers slechts kortere tijd nodig? Dan is huren doorgaans een logischere optie. CARU verhuurt containers voor onder andere grote renovatieprojecten, bouwprojecten, offshore projecten of voor extra opslag tijdens piekmomenten.

Optimaal faciliteren

Met een eigen depot in Antwerpen beschikt CARU Containers België over een zeer uitgebreide verhuurvloot, een grote voorraad gebruikte en nieuwe containers en een modificatieloods voor het verbouwen en repareren van containers. Peter Vergauwen: “U kunt ervoor kiezen de containers zelf op te halen of door ons te laten leveren op de gewenste locatie. Onze accountsmanagers beschikken over vele jaren ervaring en voorzien de klant graag van advies op maat. CARU Containers België levert vrijwel alle types containers, geschikt voor iedere sector.”

Wilt u meer weten over het gebruik van containers in uw sector? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies of vraag een offerte aan. Liever direct een container online kopen of huren? Ga dan naar www.carucontainers.com.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details