Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
ERP-systeem ROBAWS koppelt slim met digitale werkbon-app wappy
ROBAWS op meerdere schermen met de koppeling aan werkbon-app wappy.

ERP-systeem ROBAWS koppelt slim met digitale werkbon-app wappy

Dat is een nieuwe generatie ERP-systeem voor de bouwsector, die slim wordt gekoppeld met digitale werkbon-app wappy.

De software van ROBAWS werd gecreëerd voor bouwprofessionals die niet veel tijd wensen te spenderen aan de opstart. Een eenvoudige en intuÏtieve omgeving zorgt hiervoor. Volgens jouw bedrijfsbehoeften kies je zelf met welk pakket je aan de slag gaat: van basic tot pro! Het bevat functionaliteiten zoals offerten, calculatie, facturen, planning en zoveel meer. Als resultaat ontstaat een omgeving die volledig is afgestemd op de bedrijfsbehoeften van elke onderneming.

Robaws biedt steeds een vlotte service en support. Je start met een opleidingstraject, waardoor je vlot op gang geraakt door handige tips en tricks. Na de opleiding blijft er een nauwe samenwerking, waardoor je steeds bij het team terecht kunt voor vragen en support.

Professionalisering

De professionalisering van je bedrijf is een grote troef. Een goed voorbeeld daarvan is het sturen van visueel aantrekkelijke offertes, waarbij je zelf de opmaak beheert door onder andere het toevoegen van foto’s en tussentitels. Ook professionelere samenwerking onder collega’s wordt gestimuleerd. Communicatie wordt beter bijgehouden in klantenfiches en papieruitwisseling wordt vermeden door mobiele werkbons. Bedrijfsleiders krijgen een beter inzicht op bedrijfsresultaten door overzichtelijke analysetools.

Een werkbon maken met wappy is even eenvoudig als het gebruik van Whatsapp en het gaat sneller dan op een blaadje papier.

Koppeling met Wappy

ROBAWS koppelt slim met wappy. Door uren en materiaal digitaal te registreren op de werf maakt deze app komaf met papieren werkbons. Geen gedoe met duizenden functionaliteiten en eindeloze opleidingen: wappy is de meest gemakkelijke werkbon-app. Even eenvoudig als het gebruik van Whatsapp en het gaat sneller dan op een blaadje papier. Een perfecte fit voor elke onderneming die graag snel en efficiënt werkt.

Stappenplan werkbon maken

Een werkbon aanmaken in wappy gaat via vijf eenvoudige stappen:

  1. Wissel de dagplanning, informatie, documenten zoals technische fiches en contactgegevens digitaal uit via de app. Start het navigeren naar locatie via de GPS-verbinding.
  2. Registreer de uren via de start- en stopknop.
  3. Selecteer het verbruikte materiaal.
  4. Voeg extra informatie toe, zoals de automatische kilometerberekening of foto’s die je neemt op de werf.
  5. Klaar? Laat de werkbon digitaal aftekenen om discussies te vermijden… en verstuur de voltooide werkbon naar ROBAWS. De werkbon is onmiddellijk beschikbaar in ROBAWS en staat klaar voor jouw verdere administratie, zoals nacalculatie en facturatie.

Vraag jouw gratis testversie van wappy aan via www.wappy.io.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details